Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akçasu turizme kazandırılıyor

Safranbolu’nun Akçasu mahallesinde devam eden çevre düzenleme ve dere ıslah çalışması sonrası turizme yeniden kazandırılacak.Geçmişte Safranbolu’nun en faal mahallelerinden birisi olan Akçasu Mahallesinde yürütülen çalışma kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akçasu turizme kazandırılıyor

Safranbolu’nun Akçasu mahallesinde devam eden çevre düzenleme ve dere ıslah çalışması sonrası turizme yeniden kazandırılacak.

Geçmişte Safranbolu’nun en faal mahallelerinden birisi olan Akçasu Mahallesinde yürütülen çalışma kapsamında yürüyüş güzergâhı, ışıklandırma, korkuluklarla ilgili rötuşlar atılırken, diğer yandan da karşıya geçişlerin verileceği köprülerin çalışmaları için start verildi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Amacımız bu güzel Mahallemizi geçmişte olduğu gibi yine bir cazibe merkezi haline getirmek “ dedi.

Çalışmalar esnasında tarihi dokuya kesinlikle zarar vermediklerini kaydeden Ürkmezer, “Proje kapsamında çalışmalar devam ediyoruz. Ekiplerimiz ara vermeden bir an evvel bitirilmesi için var güçleri ile çalışıyorlar. Ben ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine bununla beraber tarihi dokuya zarar vermeden projenin tamamlanması adına olabildiğince dikkatli çalışıyoruz. Bununla birlikte dere kenarında bulunana ağaçlara da dokunmadan, gerektiği yerde demir profilleri keserek çalışmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.