Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100 kiloluk dev kıyıya vurdu!

Aydın'ın Didim ilçesinde, denize girmeye çalışan vatandaşlar kıyıya vurmuş orkinoslarla karşılaştı. Her biri yaklaşık 100 kilo ağırlığındaki ölü orkinosların kıyıya ne zaman ve nasıl vurduğu anlaşılmazken, meraklı vatandaşlar orkinosları meraklı bakışlar altında izlediler.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
100 kiloluk dev kıyıya vurdu!
Didim’de 1. Koy olarak adlandırılan halk plajının kayalık bölgesinde kıyıya vurmuş halde her biri 100 kilogramlık ölü Orkinoslar denize giren vatandaşlar tarafından bulundu. Yaklaşık 100 kg’lık Orkinosların daha önceden öldüğü ve derilerinin parçalandığı ve kokmaya başladığı öğrenilirken denizlerin devasa hayvanlarından olan Orkinosların Didim sularına nasıl geldiği de merak edildi. Serinlemek için denize giren vatandaşlar orkinosları yakından görüp incelerken bazı vatandaşlar da meraklı gözlerle olan biteni anlamaya çalıştı.

Kimi vatandaşlar ise kıyıya vurmuş halde 2 orkinosun dışında 4 tane daha olduğunu 2’sinin açıkta olduğunu ileri sürüp, Orkinosların kim yada kimler tarafından avlanıp denize bırakıldığı sorusuna yanıt aradı. Kıyıdaki Orkinosların yanı sıra Didim açıklarındaki ölü halde iki orkinosta kameralara yansıdı.
Kıyıya vuran orkinosların denizden kaldırılması için Didim Belediyesi ekipleri ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine haber verilirken, balıkların ekiplerce kaldırıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.