Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Camia büyük değil

Yazının Giriş Tarihi: 17.06.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 00:03

Ve beklenen oldu.. Camianın öyle sanılanın aksine büyük olmadığı bir kez daha test edildi, onaylandı. Bursaspor Kongre’si umut edilenin aksine ilk buluşmada gerçekleşmedi. Yeterli imza toplanamadı. Sadece 512 kişi imza attı. Diğerlerine gelince. Kimi yetişemedi, kimi işinden izin alamadı, kimisi de bilerek, umursamadı imzaya gitmedi. Yani günün özeti camia büyük falan değil. Kongre ikinci toplantıda olacak. Kongreden hafızamda kalan tek bir şey Divan Başkanı Sayın İdris Sevinç’in tepkisi. Vallahi bravo esti gürledi. E iyi de Sayın Sevinç tam 3 yıl boyunca neden sessizdiniz? Diye sorarlar adama? Sahi neden?

1060 rakamından sonra bu kez de 512 rakamı hayli revaçta olacak gibi duruyor. İmza atmak için Timsah Arena’ya giden kongre üyesinin sayısı. Kongrenin ilk oturumda olmasını ve Mesut Mestan’ın bir an önce başkanlık koltuğuna oturmasını isteyen 512 kişi. Genel kurul 23 Haziran saat 11.00 de Timsah Arena’da çoğunluk aranmadan yapılacak. Ama bir hafta büyük kayıp olacak.

Ödenmeyen borçlar ardı ardında ifşa olurken, bu kez de futbolcu satışlarından bahsediliyor. Ali Ay keşke bu toplara girmese artık. Bu satışlar yapılacaksa yeni yönetim yapmalı. Sayın Ay, sizi ilgilendiren bir durum yok. Alelacele herhangi bir iş yapmayın. Bu işin vebali büyük olur. Yapmayın!.. Her gün yeni bir bombaya uyanıyoruz. Yaşananlar hazmedilir gibi değil. Bursaspor’a daha fazla zarar vermeyin.Ellerinizi havaya kaldırın ve teslim olun. Bursaspor’u bırakın .

Bursaspor’a çöküş dönemini yaşatan 3 isimden birisiniz. Diğerleri ise herkesin hafızalarındaki tazeliğini koruyor. Erkan Köristan ve Recep Bölükbaşı. Ne yapıyorlar acaba? Keyifleri yerindedir muhtemelen. El birliğiyle Bursaspor’u perişan ettiniz. Diğer ikisi borç batağına sürükledi, siz misliyle katladınız ve küme düşürdünüz. Tarihe küme düşüren başkan olarak geçtiniz. Bu arada 3 yıl boyunca gık dahi diyemeyen isimler bugün ahkam kesmekte. Allah aşkına susun zira çok komik görünüyorsunuz. Ceza’nın şarkısındaki gibi “SUS PUS”. Şimdi ne oldu da bülbül kesildiniz. Zira siz bülbül gibi öttüğünüzü sanıyorsunuz ama çıkan ses kakafoni haberiniz olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.