Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük takım olmak budur

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 00:00

Kendi sahanda penaltıyı kaçıracaksın ve basit bir gol yiyip geriye düşeceksin. Buradan maçı çevirmek her takımın harcı değil. Seyirci tepki gösterebilir futbolcuların moralleri bozulur. Ancak büyük takımlar başarır böyle geri dönüşleri. Bu geri dönüşte Bursasporlu taraftarların da katkısı çok büyük.

Maçta bölüm bölüm göz zevkini okşayan pozisyonlar vardı. En güzeli Bursaspor'un duran top organizasyonuydu. Ben teknik adam olsam duran top organizasyonlarıma büyük önem veririm.

Duran topta zaten savunmanın ve kalecinin beklediği ceza sahasına orta. Yüzleri dönük olduğu için savunan takım zaten 1-0 önde yani avantajlı. Önemli olan beklenmeyeni yapmak, duran topları Bursasporlu oyuncuların yaptığı gibi rakibi şaşırtarak kullanmak. Ders niteliğindeydi gerçekten.

Batalla sazı eline alınca Bursaspor gerçek kimliğine bürünüyor. Atar, attırır. İzlemek büyük keyif. Yeter ki gününde olsun.

Yeşil Beyazlı ekip 10 kişi kaldıktan sonra 10 kişiyle 11 kişilik oynadı buna da alkış. Eksik kaldıktan sonra topun rakip takımda daha fazla olması psikolojik geri çekilmeden kaynaklandı bana göre. Aziz Behiç 3. golü atınca Bursaspor rahatladı.

Aslında iki takımı da kutlamak lazım. Oyundan düşmediler ve maçı bırakmadılar. Osmanlıspor 3-1 geriye düştükten sonra bile aynı oyunu oynadı. Bursaspor'un kontrataklardan skoru artırması lazımdı. Dikkatinizi çekmiştir Osmanlıspor'un kondisyonu ve fizik gücü. İyi oyunculardan kurulu ama skor üretmede çok kısırlar. İrfan Buz ilerleyen haftalarda çözüm üretecektir.

Cüneyt Çakır iyi maç yönetti. Penaltı ve kırmızı kart kararları doğru.

Bursaspor'un gelecek haftalar için deplasmanda kazanma alışkanlığını yakalaması gerekiyor. Sivasspor ve Kasımpaşa deplasmanları önemli. İçerideki Antalyaspor maçında Bursaspor yine favori.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.