Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük avantaj kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 29.04.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 00:04

Kendi sahanda böyle bir maçta kazanamıyorsun ama lig boyunca en çok pozisyon bulduğun maçı oynuyorsun. Gerçekten yazık. Gol atamama sıkıntısı Bursaspor’un başına çorap örecek hatta ördü bile. Göztepe’nin kazandığı hafta sahanda rakibini yenemiyorsan bütün avantajını kaybedersin. Hatta yeşil beyazlılar kaybetti bile. Haftaya Göztepe içeride Antalyaspor maçını kazanırsa ve Bursaspor Erzurum’da kaybederse gel de çık işin içinden. Eğer böyle bir senaryo olur da Göztepe, Bursa deplasmanına 3 puan önde gelirse sezonun maçını izleriz Bursa’da. Ama bu maçla birlikte pek çok maçta da gördük ki gol atamıyor Bursaspor. İlginç.

Zaman zaman Bursaspor rakibinden üstündü ama zaman zaman da Akhisarspor müthiş oynadı. Rakibin bir topu da direkten döndü. İki kalecinin de çok önemli kurtarışları vardı. Hele son saniyelerde Akhisarspor kalecisi Fatih’in çıkardığı top inanılmazdı ve belki de iki takımın da kaderini etkileyecek bir kurtarıştı.

Kalan haftalar için bir şey söylemek çok zor. Düştü gözüyle bakılan Akhisarspor’un oynadığı futbolu gördük. Fark yer denilen Göztepe’nin deplasmanda Başakşehir’i 2-0 gibi net bir skorla yendiğini gördük. Gel de çık işin içinden şimdi. Herkes kalem elinde hesap kitap yapmaya başladı. Kalan haftalarda sonucu oyunun iyi olmasından çok mücadele ve skor üretmek belirleyecek ne yazık ki düşme adayları arasında skor üretmeyen yani gol atamayan ve maç kazanamayan tek takım Bursaspor. Ben de hesap kitap yapıyorum kalan haftalar için. Ama ne yazık ki sonuç pek patlak değil...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.