Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’u kutluyorum

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 00:03

VAR’a kızıyoruz ama VAR’a başvurulan pozisyonlarda verilen kararlar doğru. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Penaltı pozisyonu penaltı. VAR işledi hakem verdi. Ama hakem çok yakındı zaten VAR’a başvurmadan da verebilirdi. Orada Ümit Öztürk biraz dağıldı.

Sakho’nun ağlara gönderdiği topta da ağlara giden topun gol değeri kazanmaması da yani VAR sonrasında el kararı da doğru bence.

VAR meselesini sadece tuttuğumuz takımlara göre değerlendirmemek lazım. Bugün sizin takımınızın lehine yarın aleyhine. Şimdi Bursasporlular penaltı pozisyonu içİn kızabilir ama, pozisyon Başakşehir ceza sahasında olsaydı Bursasporlu taraftarlar da penaltı derdi. Anlatmak istediğim bu.

VAR taraftarıyım ama şu anda ülkemizde tek sıkıntı video Yardımcı hakem uygulamasının devreye girmesi iki ikibuçuk dakikayı buluyor. Geçenlerde FIFA kokartlı bir faal hakemimizle bunu konuştuk. Hedef bu süreyi bir’li dakikalara çekmek. Doğrusu da bu.

Baştan sona çok iyi oynayan bir Bursaspor vardı. Başakşehir takımının ilk kez bir rakibe bu kadar önlem aldığını gördüm. Sakho ve Saivet’i resmen kilitlediler. Adam adama oynadılar. Bu nedenle pozisyon bulmakla zorlandı Bursaspor. İş uzaktan şutlara kaldı ama özellikle ilk yarıda kaleye atılan her şut rakip takım savunmasından döndü. Duvara atılan tenis topu gibi.

Okan’a parantez açmadan önce maşallah diyorum. Harun ayrıldıktan sonra her maç üstüne koyuyor. Ve en beğendiğim kalecilerden biri. Çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Penaltıyı mükemmel çıkarttı.

Penaltı ve Bursaspor’un iptal edilen golünden başka net pozisyon yoktu maçta. Sıfır sıfıra kilitlenen ama tempolu, zevkli ve heyecanlı bir maçı geride bıraktık. Böyle maçlarda atan kazanır. Ama o da olmadı.

Açıkçası beraberlik takımı görüntüsünden çıkmak yani maç kazanmak gerekiyor ama bunun için de yeşil beyazlılar ellerinden geleni yapıyor. Böyle rakipler karşısında kaybetmemek de önemli. Başakşehir’in ne denli güçlü bir takım olduğunu biliyoruz çünkü.

Takım ruhunu çok iyi oturtan Bursaspor’un kazanacağı günler de gelecek. Hatta yakındır. Ancak son iki sezonu hatırlayacak olursak, bu takımı öpüp başımızın üstüne koymamız lazım.

Ayrıca Samet hoca da maç maç düşünüp rakibe göre rotasyon yaparak bence doğru olanı yapıyor. Böylelikle her oyuncu oynamaya hazır. Samet hocaya ve bu takıma çok güveniyorum. Mücadeleden dolayı alkışlıyorum. Sadece biraz daha zaman diyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.