Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Belediyesi’nden Bursaspor’un geleceğine dev yatırım

Yıldırım Belediyespor tarafından hayata geçirilecek ve Bursaspor altyapısına çağ atlatacak tesis ve spor lisesinin tanıtım toplantısı yapıldı.Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleştirilen Bursaspor Vakıf Altyapı Tesisleri ve...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım Belediyesi’nden Bursaspor’un geleceğine dev yatırım

Yıldırım Belediyespor tarafından hayata geçirilecek ve Bursaspor altyapısına çağ atlatacak tesis ve spor lisesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleştirilen Bursaspor Vakıf Altyapı Tesisleri ve Spor Lisesi tanıtım toplantısına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, 2. Başkan Ali Ademoğlu, kulübün yönetim kurulu üyeleri Yusuf Arslan, Görkem Akbaş ve Hakan Hacızade katıldı. Hayata geçirecekleri proje ile birlikte Bursa’nın en önemli markası Bursaspor’a artı değer katacaklarını söyleyen Başkan Edebali, “Bu proje ile çocuklarımız hem eğitimlerini aksatmayacak hem de spor hayatlarına devam edecek" dedi.

Proje hakkında detaylı bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Projemiz iki bölümden oluşuyor. Yaklaşık 22 bin metrekare alana yapılacak tesisin konaklama bölümünde 70 oda, çok amaçlı salon, hobi odası, etüt odası, yüzme havuzu, 2 adet sauna, şok havuzu, 2 adet havuzu, fizyoterapi salonu ve soyunma odaları bulunacak. Lise bölümünde ise 230 kişilik spor salonu, 16 derslik, kimya ve fizik laboratuvarları, yemekhaneler ve idari bölümler olacak” dedi. Projenin Türkiye’de ilk olacağını da belirten Başkan Edebali, “Bursaspor ilklerin takımı olduğu için bu proje de Bursaspor’umuza çok yakışacak. Bursaspor Vakıf Altyapı Tesisleri ve Spor Lisesi günü kurtarmak değil çocuklarımızın geleceğine, Türk futboluna önemli bir hizmet olacaktır” diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise projenin hayata geçirilmesi konusunda gösterdiği hassasiyet için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti. Bursaspor’un kurtuluşunun altyapıda olduğunu söyleyen Başkan Ay, “Kulübümüzün geleceğini kurtarmak adına ilk adımını attığımız bu günde değerli başkanımız İsmail Hakkı Edebali sağ olsun desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemedi. Vakıfköy’deki eksiklerimizle tek tek ilgilendi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da heyecan uyandıran bu hamle yapımı tamamlandığında Türkiye’de örnek olacak. Çocuklarımız burada okuyacak, ardından hemen antrenmanına çıkacak ve vakit kaybetmeden hem eğitimine hem de sporuna devam edecek” şeklinde görüşlerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.