Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Bursa 0-1 Altay

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden pilot takımımız Yeşil Bursa, ligin 6.haftasında evinde Altay’ı ağırladı. İlk yarısı golsüz biten mücadelede temsilcimiz hakemin son dakikalardaki uydurma bir penaltısıyla 1-0 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2015 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2015 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşil Bursa 0-1 Altay
Son iki haftada topladığı 6 puanla ligde üst sıralara yükselen temsilcimiz Yeşil Bursa, 6.Haftada evinde Altay’ı ağırladı. Mücadelenin ilk devresinde iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken, en ciddi atakta 36.dakikada Altay’dan Fatih’in vuruşunda kaleci Muhammed gole izin vermedi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına girdiler.


OLAYLAR ÇIKTI

Devre arasında iki takım taraftarları arasında büyük olaylar çıktı. Konuk takım Altay’ın yaklaşık 100 dolayındaki taraftarı, stadyum dışından taşları Yeşil Bursa seyircilerine atmalarıyla birlikte olaylar büyüdü. İki takım taraftarlarını polisler güçlükle ayırırken, biber gazı ve taşlardan korunmak için aileler ve taraftarlar sahaya girmek zorunda kaldılar.


SKANDAL PENALTI

Maçın ikinci devresi yaklaşık 15 dakikalık gecikmeyle başlarken, Yeşil beyazlı temsilcimiz daha hareketli bir görüntü sergiledi. Salih ve Enes ile iki pozisyonu değerlendiremeyen takımımız, 63.dakikada kalesinde büyük tehlike yaşadı. Kubilay’ın ortasında Halil’in yakın mesafeden kafa vuruşu dışarıya çıktı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele golsüz sonuçlanması beklenirken skandal bir penaltı kararı geldi.


GOL GELMEDİ

Karşılaşmanın 88.dakikasında ceza sahası içinde Altaylı Serkan kendisini yere bırakmasına rağmen hakem Sezer Yalçın penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında Serkan topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda gol arayan Yeşil beyazlıların atakları sonuç vermedi ve mücadele konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.