Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenilerin en verimlisi Fernandao

Bursaspor, 2013-2014 sezonu devre arasında renklerine kattığı 9 futbolcudan en çok verimi Brezilyalı golcüsü Fernandao’dan aldı. Büyük umutlarla tekrar yuvaya dönen Sercan Yıldırım ile Volkan Şen ise şuana kadar gösterdikleri performansla sınıfta kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenilerin en verimlisi Fernandao

Yeşil-beyazlı takım, ilk yarıdaki başarısız sonuçların ardından devre arasında takıma 9 yeni isim kattı. Bu isimlerden en çok takıma katkıyı Fernandao sağlarken, Bekir Yılmaz da başarılı futboluyla dikkat çekti. Onurcan Piri ile Ethem Ercan Pülgir forma şansı bulamazken, Caja, Volkan ve Sercan ise oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşattı.

 

EN VERİMLİ FERNANDAO

Bursaspor’un devre arasında renklerine kattığı Fernandao, lig ve kupada 15 maçta görev yaptı. 1289 dakika forma şansı bulan Brezilyalı santrfor, bu maçlarda rakip filelere 4 gol bıraktı. Ayrıca Fernandao, Daum'un takımdan gönderilmesinin ardından İrfan Buz, tarafından son 2 maçın kadrosuna alınmadı. Fernandao dışında Manisaspor’dan gelen Bekir Yılmaz da oynadığı futbolla takdir topladı. Orta sahada özverili futbol oynayan genç futbolcu, 13 maçta 707 dakika görev yaptı. Yılmaz, Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında da gol sevinci yaşadı.

 

CAJA, SERCAN VE VOLKAN TAT VERMEDİ

Bursaspor’da 2009-2010 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük rol oynayan Sercan Yıldırım ile Volkan Şen devre arasında büyük ümitlerle yeniden yeşil-beyazlı takıma transfer oldu. İki futbolcu, şu ana kadar gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaşattı. 10 maçta 406 dakika şans bulan Volkan Şen, bir tek Galatasaray maçında iyi bir performans gösterirken, 1'de gol attı. Sercan Yıldırım ise oynadığı maçlarda tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 11 maçta 388 dakika şans bulan genç golcü, beklentilerden uzak kaldı. Ayrıca devre arasında takımdan ayrılan Batalla’nın yerine transfer edilen Caja da istikrarsız görüntüsü ile dikkat çekti. 6 maçta şans bulan Brezilyalı oyuncu 1 gol atma başarısı gösterdi.

 

ETHEM İLE ONURCAN ŞANS BULAMADI

Öte yandan devre arasında takıma katılan futbolculardan Ethem Ercan Pilgür ile Onurcan Piri ise yeşil-beyazlı takımda hiç şans bulamadı. Gurbetçi Oğuzhan Aynaoğlu 7 maçta 183 dakika görev alırken, bu maçlarda istenilen performansı yakalayamadı. Gaziantepspor'dan gelen Taşkın Çalış da yeşil-beyazlı formayı sadece 18 dakika giydi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.