Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yönetimi bekleyen büyük tehlike

Bursaspor yönetiminin, 11 aylık süreçte yeni gelecek yönetimine enkaz bırakacağı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni yönetimi bekleyen büyük tehlike

Bursa Hakimiyet gazetesinin haberine göre, Erkan Körüstan başkanlığındaki Bursaspor, 11 aylık süreçte sportif hiçbir başarı alamazken, Avrupa’ya çıkma geleneğini de bitirdi. Bu dönemde bankadan kredi çekildi, TFF’den gelecek sezona mahsuben para alındı ve transferde uçuk paralar harcandı. Mayıs ayında yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olacakları zor bir süreç bekliyor. Körüstan yönetimindeki Bursaspor, sportif anlamda hiçbir başarı gösteremezken, geleceği de adeta ipotek altına aldı. Bursaspor pahalı ve yaşlı oyuncuları transfer etti. Timsah ayrıca bu futbolcularla uzun vadeli sözleşmeler yaparak gelecek yönetimleri de zor durumda bıraktı.

 

GELECEĞİN PARASI HARCANDI

Sezon arası transfer döneminde kaynak yaratamayan ve kulübün kasasını da boşaltan Bursaspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek sezona mahsuben para çekti. Bunun yanı sıra Körüstan yönetimi bankadan da kredi çekerek geleceğin parasını harcamaya devam etti. Bu kadar para harcanmasına karşın sportif anlamda son yılların en kötü sezonunu geçiren timsah, yaptığı transferlerle de umut vermedi. Devre arasında kadroya katılan 9 futbolcudan sadece Fernandao katkıda bulunabildi.

 

KADRO DIŞI KALANLAR BELİRSİZ

Öte yandan Bursaspor’da kadro dışı kalan Colin Kazım ile Sebastian Pinto’ya şuana kadar talip olan bir takımın olmadığı öğrenildi. Kazım’ın 2017, Pinto’nun ise 2015 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor. Ayrıca bu sezon beklentilerin altında kalan Civelli’nin 2015, Frey ve Taiwo’nun 2016 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor. Ayrıca sezon sonunda Stanislav Sestak, Chretien Basser ve Furkan Soyalp`in sözleşmeleri son buluyor. Kiralık olarak gelenlerden ise Sercan Yıldırım ve Renato Caja`nın sözleşmeleri sona eriyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.