Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni hedef Bacary Sagna

Yeni sezonda alternatifli ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Bursaspor’da Fransız teknik adam Paul Le Guen’in isteği doğrultusunda Bursaspor transfer komitesi yıldız bir oyuncuyla iletişime geçti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni hedef Bacary Sagna

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor’da Başkan Ali Ay verdiği ‘çilek transfer’ sözünde durmak için yıldız bir isimle görüşmeler sürdürüyor. Alex Song ve Asamoah Gyan girişimlerinden sonuç alamayan Yeşil beyazlı takımda yeni hedef Fransız yıldız Bacary Sagna.

‘ÇİLEK’ SAGNA

Kadrosuna sağ bek Barış Yardımcı, stoperler Titi ve Ekong’u dahil eden Yeşil beyazlılar da Başkan Ali Ay bir sağ bek transferi daha yapmayı planladıklarını açıklamıştı. Daha önce yıldız transfer sözü veren ve Alex Song ile Asamoah Gyan isimlerini telafuz eden Başkan Ay, camiaya verdiği çilek transfer sözü ve takımın eksik bölgesi ile alakalı bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Bursaspor transfer komitesi Teknik direktör Paul Le Guen’in de onayını alarak 34 yaşındaki sağ bek Fransız yıldız Bacary Sagna ile görüşmelerde bulunuyor. Son oynadığı Manchester City takımından ayrılan yıldız oyuncunun bonservis sorunu bulunmuyor.

PREMIER LİG’DE 10 YIL

Fransa’nın Auxerre takımında 2004 yılında futbol piyasasına ismini duyuran 1983 doğumlu Fransız oyuncu Bacary Sagna, 2007-2008 sezonunda 9 milyon euro bonservis bedeliyle Premier Lig’den Arsenal takımına transfer oldu. Kırmızı beyazlı takımda 7 sezonda 285 kez forma giyip 5 gol ve 28 asist yapan yıldız oyuncu, 2014-2015 sezonunda bir başka dev kulüp Manchester City’ye transfer oldu. M.City takımında 86 maça çıkan Sagna, 5 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncu 2007 yılından itibaren Fransa milli takımının da 65 kez formasını giydi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.