Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Küçük, Beşiktaş tribün liderlerini ağırladı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursaspor tribün liderlerinin ardından Beşiktaş taraftar grubunu da makamında ağırladı.Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tarihi Heykel Valilik Binası’nda siyah-beyazlı taraftar liderlerini ağırladı. Ev sahibi...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Küçük, Beşiktaş tribün liderlerini ağırladı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursaspor tribün liderlerinin ardından Beşiktaş taraftar grubunu da makamında ağırladı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tarihi Heykel Valilik Binası’nda siyah-beyazlı taraftar liderlerini ağırladı. Ev sahibi olarak misafirlerini ağırladığı toplantıda konuşan Küçük, “Futbol 3 ihtimali olan bir oyun. Ancak bizim tek bir gayemiz dostluk olmalı. Sadece bu akşam oynayacağımız müsabaka için değil, artık daima keyif aldığımız, ebedi dostlukların yaşandığı mücadeleleri görmek istiyoruz. Bugün eminim ki değerli Bursalı hemşerilerim sizleri şehrimize yakışır bir şekilde misafir edecek ve bu gereksiz gerginlikler son bulacak. Ben şimdiden zevkle izleyebileceğimiz, dostluğun hakim olduğu bir müsabaka diliyorum” dedi.

Çiçeklerle geldikleri valilik ziyaretinde fair-play mesajları veren Beşiktaş tribün liderleri, hak edenin kazanacağı seyir zevki yüksek bir mücadele olmasını dilediler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.