Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali'den Bursaspor'a ziyaret: "Güzel günler göreceğiz"

Vali Küçük: “ Bursaspor’umuzun kalıcı gelir kaynaklarına sahip olması için çalışmalar yürütüyoruz ve İnşallah son aşamaya geldik. Birkaç ay içinde bu çalışmalarımızın meyvelerini alacağız.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali'den Bursaspor'a ziyaret: "Güzel günler göreceğiz"

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyelerini kulübün Özlüce’de bulunan tesislerine giderek ziyaret etti.

Sezonun 2. yarısına yarın sahasında karşılaşacağı Trabzonspor Maçı ile başlayacak olan futbolculara başarılar dileyen Vali İzzettin Küçük: “ Bursaspor şehrin tümüyle bütünleşmiş, son dönemde 3 büyüklerin ligimizde ki ambargosuna şampiyon olarak dur demiş ve her kesimden insanın takdirini kazanmış bir kulüptür. Elbette lig uzun bir maratondur. Bu süreçte iniş ve çıkışlarınız olabilir. Ama unutulmamalı ki hep birlikte hareket edilirse, bu şehrin başaramayacağı hiçbir konu yoktur. Ben inanıyorum ki bu takım yine bizim göğsümüzü kabartacak işlere imza atacak. Ekonomik anlamda bu sıkıntılı günlerden el birliği ile kurtulacağız. Bursaspor’umuzun kalıcı gelir kaynaklarına sahip olması için çalışmalar yürütüyoruz ve İnşallah son aşamaya geldik. Birkaç ay içinde bu çalışmalarımızın meyvelerini alacağız. Ben şimdiden Başkan Ali Ay ve ekibine sakatlıkların yaşanmadığı başarılı bir ikinci yarı diliyorum.” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Ay’da; el birliği ile yaşanılan sıkıntıları atlatacaklarını ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerinin sözünü verdi. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Ay: “ Sayın Valim ile birlikte Oyak Reno’ya ve Bursa Çimento’ya Bursaspor’a destek ziyaretinde bulunduk. Bunların karşılığında Reno’dan 320 bin lira reklam geliri, Bursa Çimento’dan da 150 bin dolar katkı sağladık. Bundan sonra da Sayın Valimle iş dünyamıza kulübümüze destek ziyaretlerimiz devam edecek. Ben tekrardan kendisine camiam adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bursaspor antrenörü Hamza Hamzaoğlu’da yarın yapacakları önemli Trabzon maçı öncesi takımı ziyaret ederek baklava ikramında bulunan Vali İzzettin Küçük’e başarı sözü verdi.            

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.