Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEDAŞ'tan Bursaspor'a loca desteği

Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ), Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’dan loca aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEDAŞ'tan Bursaspor'a loca desteği

Özlüce Tesisleri’nde UEDAŞ ile Bursaspor arasında düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ve UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı. Törende konuşan Başkan Ali Ay, bereketli bir hafta geçirdiklerini belirterek, “Dün forma göğüs reklamı ile başladık. Bu sabah Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey bize Bursastore için Nilüfer’de yer tahsis etti. Bugün de UEDAŞ ile bir anlaşma yapacağız. Bursaspor’un bunlara ihtiyacı var. Kendime hedef koydum, 8. aydan sonra güzel bir mali tablo sunmak istiyorum sizlere. Bunun için de uğraş veriyorum. Mesut bey ile görüştüğümüzde yıllık ve 2 yıllık bütçe ayırdıklarını ifade ettiler. Bizim için 300 bin TL’lik bir bütçe ayırmışlar. Bunun 80 bin dolarlık kısmı 2 yıllık loca satışı, geri kalanla ilgili de stadımızdan reklam alanları olacak. Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum. Bursaspor’a her türlü yardım yapandan, reklam verenden, loca alandan Allah razı olsun. UEDAŞ’ın bu davranışı sanayici arkadaşlarıma örnek olsun. En çok hoşuma giden de sözleşmeye imza atmak. Kısa zamanda devamı gelir inşallah” dedi.

 

MESUT EFE: "DİĞER MARKALARI BİZE KOMŞU OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ise, Bursa’nın iki kent dinamiğinin UEDAŞ ve Bursaspor olduğunu belirterek, “İkisi de Bursa için çok büyük değer. Bu iki değerin büyük Bursa için yapacağı centilmenlik anlaşması adına toplandık. Takımımızın geçmişte olduğu gibi yeni sevinçler yaşatması adına destek vermekten onur duyuyor ve Bursaspor’la gurur duyuyoruz. Hem maddi hem manevi olarak takımımızın yanındayız. Bursa’ya hizmet etmekten ve Bursaspor’u desteklemekten dolayı çok mutluyuz. UEDAŞ olarak locamızla yeni stadımızda yerimizi alıyoruz. İnşallah yeni başarılarını şahitlik ediyor olacağız. Şehrin diğer markalarını da bize komşu olmaya davet ediyoruz. Bu takım bu şehrin, bu şehir hepimizin. El birliği ile daha iyi yerlere taşımalıyız. Yaptığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diler, başkanımıza ve yönetimine yoğun çabalarından dolayı çok teşekkür ederim. Her şey Bursa ve Bursaspor için” şeklinde konuştu.

Daha sonra Başkan Ali Ay ve Mesut Efe loca sözleşmesini birlikte imzaladılar. Başkan Ali Ay, Mesut Efe’ye Yeşil Beyaz Devrim kitabından hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.