Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Transferde düğmeye basılıyor

Ligin ikinci yarısında aldığı başarısız sonuçlarla düşme korkusunu yakından hisseden Bursaspor, gelecek sezon kaliteli kadro oluşturmak için harekatı önümüzdeki haftadan itibaren başlatacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Transferde düğmeye basılıyor

Tüm konsantrasyonunu bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçına çeviren Bursaspor’da Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri korkulu günler geçirilen ligde kalmayı garantiledikten sonra gelecek sezonun transferleri için kolları sıvayacak.

LİSTE KABARIK

Tespit edilen oyuncularla yapılan ön görüşmelerin ardından yeni sezon kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verecek olan yeşil beyazlı yönetimin ilk olarak görüşme yapacakları oyuncuların Fenerbahçe’den santrafor Fernandao, İngiltere’nin Norwich City takımından stoper Sebastien Bassong, Fenerbahçe’nin U21 takımının başarılı sağ beki Savaş Polat, Eskişehirspor’un genç orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ve Bursaspor altyapısından yetişip İstanbulspor’da forma giyen Mehmet Zeki Çelik oldukları öğrenildi. Ayrıca scout ekibinin Katar’ın Al Arabi takımında forma giyen Nijeryalı golcü Imoh Ezekiel’i yakın takibe aldığı belirtildi.

GÖRÜŞMELER HIZLANACAK

Scout ekibinin tespit ettiği oyuncuların kulüpleri ve menajerleri ile ön görüşmelerin yapıldığı, sezonun sona ermesiyle birlikte kısa bir süre içerisinde transferi sonlandırma çabası göstereceği ifade edildi.

Tarık Tarım / Bursa Haber (Özel Haber)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.