Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Topçu: “Kendi kimliğimizle mücadele edip, kazanmak istiyoruz”

Bursaspor Teknik Direktör Mutlu Topçu, ligin 25. haftasında karşılaşacakları Alanyaspor mücadelesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Oyun kalitesi anlamında üstüne koyacağımız çok şey var. Alanyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz....

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Topçu: “Kendi kimliğimizle mücadele edip, kazanmak istiyoruz”

Bursaspor Teknik Direktör Mutlu Topçu, ligin 25. haftasında karşılaşacakları Alanyaspor mücadelesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Oyun kalitesi anlamında üstüne koyacağımız çok şey var. Alanyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz. Rakibimizi tanıyoruz. Burada kendi kimliğimizle, kendi futbolumuzla iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde yapılan antrenmanda sakatlıkları süren Boban Jovic, Bogdan Stancu ve Erdem Özgenç takımdan ayrı çalışırken, Bilal Kısa da kondisyon sonunda çalıştı. Topla birlikte yapılan pas ve hava topu çalışmalarıyla başlayan antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldığı bildirildi.

“Üstüne koyacağımız çok şey var”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, “Her geçen gün fiziksel anlamda ivme kazandığımızı söyleyebilirim. Son oynadığımız Osmanlıspor maçında koşu ve mesafe anlamında en üst seviyeye ulaştık. Oyun kalitesi anlamında üstüne koyacağımız çok şey var. Eksik oyuncularımızın da gelmesiyle bunu sağlayacağımızın inancındayım. Alanyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz. Rakibimizi tanıyoruz. Burada kendi kimliğimizle, kendi futbolumuzla iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Umuyorum hem mücadele hem de kalite anlamında iyi bir oyun sergileriz, özledik” dedi.

“Stancu’nun omurgasında hafif bir çatlak var”

Milli takım arasının sakat olan oyuncuların dönmesi için önemli olduğuna dikkat çeken Topçu, “Stancu’nun sakatlığı ile alakalı omurgasında hafif bir çatlak var. İyileşmesi anlamında bu zaman bizim için önemli. Boban, Erdem ve Bilal’in belki Emre’nin gelme olasılıkları olabilir veya yaklaşabiliriz. Ara bizim için çok önemli. Zaman zaman eksiklerin had safhada olduğu maçlar oynadık. Geçen hafta da öyle. Ben geçen haftadaki mücadeleden oldukça memnunum. Performanslarından da memnunum. Bu ara bizim için iyi olacaktır” diye konuştu.

“Fenerbahçe maçındaki o keyfi yaşamak istiyoruz”

Taraftarların kendilerine itici bir güç olduğunu ifade genç teknik adam, “Taraftarlar bizim her şeyimiz. Fenerbahçe maçındaki o keyfi yaşamak istiyoruz. Her takım için aynı şey geçerli. Taraftarlarla takımlar bir bütün içerisinde. Bursaspor taraftarının yeri ayrıdır. O rüzgarı arkaya aldığınız zaman rakip de bunu hisseder, siz de ekstra anlamda motive olursunuz. Taraftarımızla beraber oynamak bizim için çok büyük bir keyif, çok büyük bir avantajdır” diye konuştu.

“Ciddi anlamda çalışmalarımız var”

Gelecek sezonun kadro planlamasına ilişkin sorulan soruya ise Mutlu Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ciddi anlamda çalışmalarımız var ama bunları aktarmak kolay olmaz. 10 tane daha maçımız var. Bu maçları da en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Burada futbolcu arkadaşlarımızın performansları çok önemli. En ideal, güzel şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umuyorum bu çalışmalarımızın karşılığını en kısa zamanda alacağız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.