Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tomas Sivok takımdaki geleceği ile ilgili konuştu

Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok, yeşil-beyazlı takımdaki geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tomas Sivok takımdaki geleceği ile ilgili konuştu
Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok, yeşil-beyazlı takımdaki geleceğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sezonun başındayız. Buna odaklanmaya çalışıyorum. Yönetim kurulumuz benimle devam etmek isteyip, istememeleriyle alakalı karara varacaktır. Bu sezon kontratım bitiyor. Değerlendirmeler yapılacaktır” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, 1 günlük iznin ardından ligin 6. haftasında oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı. Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çek defans oyuncusu Tomas Sivok, “Zor bir başlangıç oldu. Güzel sonuçlar çıkardık ama istediğimiz oyunu sergileyemedik. Üst sıralarda bitirmek istiyoruz. İyi sonuçlar almak ile birlikte oyunumuzu daha iyiye getirmek istiyoruz. Bu sezon iyi başladık ve bunun devamını getireceğimize inanıyorum” dedi.

“Takım ruhu tam da bu durumda devreye giriyor”
Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında 10 kişi kalmalarına rağmen 3 puana uzandıklarının hatırlatılması üzerine Sivok, “Takım ruhu tam da bu durumlarda devreye giren bir unsur. 10 kişi kalınmasını kimse istemez ama oluyor. Maçı kazanmayı biliyoruz. Bazen öndeki oyuncularımızın gelmemesiyle alakalı da olabilir. Arkada kalan oyuncular savaşmak zorunda olabiliyorlar. Umuyorum ki bunlara gerek kalmadan kazanabiliriz” dedi.

“Bu sezon kontratım bitiyor”
Bursaspor’daki geleceğine ilişkin soruya ise Sivok, “Önümüzde hala uzun bir yol var. Sezonun başındayız. Buna odaklanmaya çalışıyorum. Yönetim kurulumuz benimle devam etmek isteyip, istememeleriyle alakalı karara varacaktır. Bu sezon kontratım bitiyor. Değerlendirmeler yapılacaktır. Şu an bunları konuşmak için çok erken” diye konuştu.

“İsmail’e sakin olması gerektiğini anlatmaya çalıştım”
Defans hattındaki partneri İsmail Konuk’un Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında kırmızı kartla oyun dışı kaldığını hatırlatılması üzerine deneyimli oyuncu, “Maçın akabinde soyunma odasında konuştum. Benim de başıma geldi. Ben de daha önce kırmızı kart gördüm, ertesi hafta oynayamadım. Geri dönüş yaptığım maçta tekrar kırmızı kart gördüm. Sakin olması gerektiğini anlatmaya çalıştım. Önemli olan bizim 10 kişi kalmamız değil, bizim takımca savaşmamız. İsmail arkadaşımız Gaziantepspor maçında bizimle olamayacak. Ertuğrul ya da Sane olacak ama kim olursa olsun elinden geleni yapacaktır. Futbolda bunlar var” şeklinde konuştu.

“Teknik heyetin tamamı Necid’in çalıştığını görüyor”
Vatandaşı Tomas Necid’in forma şansı bulamamasıyla alakalı bir soruya ise deneyimli isim, şu yanıtı verdi:
“Bunlar genelde Teknik Direktörlere sorulan sorulardır. Ancak yine de cevaplamaya çalışayım. Necid ile alakalı sezon başından beri söylentiler çıktı. Bir oyuncun bunlardan etkilenmemesi imkansız. Etkilenmiştir mutlaka. Takım arkadaşlarımızın, teknik heyetin tamamı Necid’in çalıştığını görüyor. Forvet oyuncuları attıkları gollerle değerlendirirler. Goller atabildiğini söylememiz imkansız. Belli düşünceler olacaktır. Şans geldiğinde hazır olacak. Gollerini atacak ve bunu devam ettirecek.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.