Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Tolga Özkalfa bizi katletti"

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Gaziantepspor İle Oynadıkları Karşılaşmada Gördükleri Kırmızı Kart Pozisyonuna Tepki Göstererek, Maçın Hakemi Tolga Özkalfa'nin Müsabakayı Katlettiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Tolga Özkalfa bizi katletti"
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmada gördükleri kırmızı kart pozisyonuna tepki göstererek, maçın hakemi Tolga Özkalfa’nın müsabakayı katlettiğini söyledi.

Bursa Fan Club Derneği’nin bir otelde gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında konuşan yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ali Ademoğlu, ligin 6. haftasında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında hakem Tolga Özkalfa’nın maçı katlettiğini öne sürdü.

Takım olarak sezona çok iyi başladıklarını belirten Ademoğlu, “Tarihimizde ilk kez transferlerimizi bitirip tam kadro ile kampa gittik. Bizler yönetim kurulu olarak ailece kampa katıldık. Orada önemli bilgiler edindik. Salzburg takımı ile çalışmalar yaptık. Sonrasında Türkiye’de çalışmalarımıza başladık. Adana’da sezonun ilk maçında galibiyetimizi aldık. Başakşehir karşılaşmasında ise kaybettik. Bayramda Fenerbahçe’ye kestane şekeri götürdük ve o maçı 1-0 kazandık. Sonrasında Kayseri ve Kasımpaşa maçlarını kazandık. Gaziantep maçında ise enteresan olaylar gelişti. TFF ve Kulüpler Birliğinde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, İngiltere ve Avrupa’dan eğitmenler getirterek bizlere eğitimler veriyor. Ancak görüyoruz ki bunlar bir işe yaramıyor. İsmail kariyerinde 4 kırmızı kart görmüş ancak 2 tanesi Bursaspor’da olmuş. Buna da saygı duyuyoruz. Ancak adalet yok. Bildiğiniz gibi bizler Bursaspor Kulübü olarak hakemleri eleştirmiyoruz. Oyuncularımız sakat diye bahane de üretmiyoruz. Görevimiz süresince haddimizi hep bildik. Başkanımız Ali Ay’ın dediği gibi prestijimizi önemsedik bir önceki yönetimlerinde iyi çalışmadığını gördük. Ali Ay yönetimi olarak çalışmalar yaptık. 60 milyon TL kazanca geçtik. Bursaspor bankalarla çalışmaya başladı ve güven oluştu. Yüzde 80 oranında gelirlerimiz arttı. Loca ve isim haklarını satamamamıza rağmen bunlar oldu. Bursaspor’da ekonomik düzelmeden sonra teknik olarak düzelmeler de olacak. Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

“Tolga Özkalfa bizi adeta katletti”
Gaziantepspor maçını 4 sağ bek ile bitirdiklerini ifade eden Ademoğlu, “Ertuğrul sakatlandı, Erdem girdi ve golü bulduk. Uzatma dakikalarında korner oldu. Antepli oyuncu vurdu ve direkten dönen topta biz uzaktan penaltı olarak gördük. Penaltı olmayan pozisyonda kırmızı kart verildi. Adalet hani nerede? Kırmızı kartla manevi çöküntüyü bize yaşattılar. Galip gelsek manevi kazancın yanında ciddi bir maddi kazancımız da olacaktı. Hakem kurulunun eğitimlerinin hiçbir öneminin olmadığını burada gördük. Bizler ihtimas istemedik. Batalla Bursaspor’un uzun yıllar faydalanacağı bir isim ve o örnek isim bile maç içinde ve sonrasında isyan etti. Tolga Özkalfa bizi adeta katletti. Taraftarlarımıza da yazık. O kadar yoldan geldiler ve onları da üzdüler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.