Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah'ın 48 yıllık Konya hasreti

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanında karşılşacağı Torku Konyaspor karşılaşmasını kazanarak, galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah'ın 48 yıllık Konya hasreti

Bursaspor, ligin 9. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Lige istediği başlayamayan fakat son haftalarda yükselişe geçen yeşil beyazlılar zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, çıkışını sürdürmek istiyor. Konyaspor’u 48 yıldır deplasmanda yenemeyen Bursaspor, bu kötü seriyi sonlandırmak isteyecek.

30. RANDEVU
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 30. randevuya çıkacak. Bu zamana kadar 29 müsabakada karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde yeşil-beyazlıların 15-7 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Öte yandan yeşil beyazlılar Konyaspor’a karşı son deplasman galibiyetini 19 Eylül 1965 yılında aldı. O tarihte rakibini 2-1 yenen yeşil beyazlılar, o zamandan bu güne kadar rakibine deplasmanda üstünlük kuramadı.

DÜDÜK BAYARSLAN’DA
Bursaspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasında Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını,Erdinç Sezertam ve Alpaslan Dedeş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Aleks Taşçıoğlu, beşinci hakemi Ferhan Kestanlıoğlu ve altıncı hakemi ise Özkan Çelike olacak.

MUHTEMEL 11
Bursaspor’un yarın oynanacak Konyaspor karşılaşmasına şu 11’le çıkması bekleniliyor:
“Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Murat, Şamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Kazım.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.