Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah zirveden kopuyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam kendi evinde karşılaştığı Kasımpaşa ile berabere kalarak, galibiyet hasretini 3 maça çıkarttı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah zirveden kopuyor
 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam kendi evinde karşılaştığı Kasımpaşa ile berabere kalarak, galibiyet hasretini 3 maça çıkarttı. 
Bursaspor, dün Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk etti. İlk yarıda rakibine göre üstün bir futbol ortaya koyan ve 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, ilk devrenin son dakikasında Scarione’nin golüne engel olamadı. İkinci yarı ise, ilk yarıya oranla dengeli geçti ve iki takım da bir puana razı oldu.

KASIMPAŞA’YA KARŞI İÇERİDE İKİNCİ KAYIP
Bursaspor, Kasımpaşa ile oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılamadı. Kasımpaşa ile oynadığı maçlarda ilk iç sahada puan kaybını geçen sezon yaşayan yeşil-beyazlılar, bu maçtan mağlubiyetle ayrılmıştı. Bursaspor dün akşamki mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılarak ikinci defa rakibi karşısında iç sahada puan kaybetti.

GALİBİYET HASRETİ 3 MAÇA ÇIKTI
Bursaspor’un, Kasımpaşa karşısındaki galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçen sezon oynanan iki karşılaşmada da rakibine mağlup olan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, Kasımpaşa’ya karşı son galibiyetini 2010-2011 sezonunda 3-0’lık skorla aldı. Yeşil-beyazlı takım Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde Fenerbahçe’ye ve 11. haftasında ise, Sivasspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. Öte yandan Kasımpaşa’nın, Bursaspor karşısında aldığı beraberlikle galibiyet serisi sona erdi. Ligde oynadığı son 5 maçı da kazanan İstanbul ekibi, deplasmanlarda ise 4 maçlık bir galibiyet serisi bulunuyordu. Ayrıca Kasımpaşa, 2 hafta aradan sonra kalesinde gol gördü.

KASIMPAŞA İLE TARİHTE İLK BERABERLİK
Bursaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan 19. maçta ilk kez beraberlik çıktı. Bundan önce oynanan karşılaşmalarda yeşil-beyazlıların 16, Kasımpaşa'nın ise 3 galibiyetli bulunuyordu. 49 yıllık rekabette ilk beraberlik dün Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada çıktı. Bu arada Daum Kasımpaşa’ya, Shota da Bursaspor’a karşı ilk beraberliğini aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.