Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah'ta planlar değişti!

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Danimarka’da izlediği Jörgensen’in yüksek maliyeti, Kanstrup’un ise performansının yetersiz bulunmasının ardından yönetim ile yapılan toplantıda defans mevkiine takviye yapılmama kararı alındığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah'ta planlar değişti!
Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun önceki gün Danimarka’ya giderek yerinde izlediği Kopenhag ekibinin 26 yaşındaki defans oyuncusu Zanka Jörgensen transferinden yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçildiği bildirilirken, Sönderjyske takımında forma giyen Pierre Kanstrup ise gösterdiği performansla geçer not alamadı. İki oyuncuyu da yerinde izleyen ve ardından Bursa’ya dönen Hamzaoğlu’nun yeşil-beyazlı yönetim ile yaptığı değerlendirmede stoper mevkiine transfer yapılmaması yönünde karar alındığı bildirildi.

Kolbeinn Sigthorsson transferinde geri adım atıldı
Çek oyuncu Tomas Necid’in satılması durumunda golcü oyuncu transferine yönelecek olan Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde kadroya katmak için uzun uğraş verdiği İzlandalı oyuncu Kolbeinn Sigthorsson’u listesine almıştı. Ancak bonservisi Fransa'nın Nantes takımında bulunan golcü ismin maliyetinin yüksek olması yeşil-beyazlı idarecilere geri adım attırdı.

Belkalem Bursaspor’a önerildi
Öte yandan bonservisi Premier Lig ekiplerinden Watford’da bulunan ve 2014-2015 sezonunda Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Essaid Belkalem’in de Türkiye temsilcisi Hasan Çolakoğlu tarafından Bursaspor’a önerildiği bildirildi.

Joshua John geliyor
Danimarka ekibi FC Nordsjaelland’dan 3 yıllığına kadroya katılan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Joshua John’un da bugün akşam saatlerinde Bursa’ya geleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.