Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Stancu'yla hayat buldu!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor, sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Stancu'yla hayat buldu!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor,  Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Timsah, Bogdan Stancu'nun 83. dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıl

Maç sonucu: Bursaspor: 1 - Sivasspor: 0

90' Hakem Hüseyin Göçek mücadleyi bitiren düdüğünü çalıyor.

85' Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Barış Yardımcı çıkıyor ve yerini Ertuğrul Ersoy'a bırakıyor.

83' GOOOOOLL! Bursaspor, Bogdan Stancu'nun golüyle 1-0 öne geçiyor.

81' Ceza sahası içine atılan uzun pasla topla buluşan Emre Kılınç ceza sahası içi sol çaprazdan bekletmeden şutunu çekiyor. Bu topu kaleci Harun Tekin kornere gönderiyor.

76' Bursaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Pablo Batalla çıkıyor ve yerini Furkan Soyalp'a bırakıyor.

74' Demir Grup Sivasspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Robinho çıkıyor ve yerini Thievy Bifouma'ya bırakıyor

71' Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Yusuf Erdoğan topu soluna çekip ceza sahası dışından şutunu gönderiyor. Bu top kaleci Tolgahan Acar'ın kontrolünde kalıyor.

63' Demir Grup Sivasspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Arouna Kone çıkıyor ve yerini Muhammet Demir'e bırakıyor.

60' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

53' Sol kanatta topla ilerleyen Aziz Behich kısa pasını sağ kanattaki Jires Kembo-Ekoko'ya gönderiyor. Jires Kembo-Ekoko ceza sahası içine girip yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top yerden ve kalenin yanından dışarı çıkıyor.

49' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Robinho ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu arka direkte Harun Tekin yumruklayarak uzaklaştırıyor.

47' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Emre Kılınç ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

46' Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor; Gheorghe Grozav oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor.

46' Mücadelede ikinci yarıya konuk ekip Sivasspor başlıyor.

İlk yarı sonucu: Bursaspor: 0 - Sivasspor: 0

45' Ceza sahası önüde kısa pasla topla buluşan Robinho ceza sahası içine giriyor ve altıpasın hemen sağından yerden kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kaleye paralel gidiyor ve taça çıkıyor.

39' Sivasspor atağında topa elle müdahale eden John Bostock, hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

38' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Pablo Batalla ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

33' Barış Yardımcı, Arouna Kone ile girdiği ikili mücadelede ayağını fazla kaldırıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

32' Emre Kılınç, Aziz Behich'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

29' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Gheorghe Grozav ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu ön direkte savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

23' Ceza sahası yayının hemen sağından kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla şutunu çekiyor. Bu top barajdaki oyunculardan geri dönüyor. Dönen topla tekrar buluşan Pablo Batalla kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

23' Demir Grup Sivasspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Ziya Erdal çıkıyor ve yerini Paul Papp'a bırakıyor.

21' Ziya Erdal, Gheorghe Grozav'ı ceza sahası yayı önüde yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

18' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Pablo Batalla ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor ve diğer kanattan uzaklaştırılıyor.

13' Maçın bu dakikalarında her iki takımın oyuncularının orta alanda yaptığı top kayıpları ile oyun devam ediyor.

6' Jires Kembo-Ekoko'nun kısa pasıyla topla buluşan Mikel Agu ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören noktadan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Tolgahan Acar'da kalıyor.

1' Gheorghe Grozav'ın uzun pasıyla topla buluşan Bogdan Stancu ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

1' Hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle zorlu mücadele başlıyor.

İLK 11'LER

Bursaspor: Harun, Barış Yardımcı, Ekong, Titi, Aziz Behich, Bostock, Agu, Kembo, Grazov, Batalla, Stancu

Demir Grup Sivasspor: Tolgahan, Arouna Kone, Bjarsmyr, Hakan Bilgiç, John Boye, Saivet, Hakan Arslan, Emre Kılınç, Ziya Erdal, Robinho, N'Dinga

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.