Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah şeytanın bacağını kırdı: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rize deplasmanına çıkan Bursaspor, Fernandao'nun 23. dakikada kaydettiği golle, rakibini 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2014 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2014 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah şeytanın bacağını kırdı: 0-1
 Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rize deplasmanına çıkan Bursaspor, Fernandao'nun 23. dakikada kaydettiği golle, rakibini 1-0 mağlup etti. 

Bu maçtan önce Rize deplasmanında çıktığı son 12 maçın sadece 1 tanesini kazanan yeşil-beyazlı ekip Çaykur Rizespor karşısında 8 yıl sonra deplasman galibiyeti almayı başardı. 

Maçtan Dakikalar

18'Defanstan gelen yüksek topa hareketlenen Fernandao, rakibi Giray Kaçar'ın dizine ayağı ile sert bir müdahalede bulununca hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

23'GOOOLL!! Bursaspor, Fernandao ile 1-0 öne geçti. Orta alanın sol tarafından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Josue sol ayağı ile arka direğe doğru ortasını yaptı. Altıpasın sağ köşesinde topla buluşan Ozan Tufan topla buluşur buluşmaz kafa pası ile topu içeriye çevirdi. Altıpas içerisinde bomboş kalan Fernandao topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

31'Bursaspor 2. gole çok yaklaştı! Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Josue sol ayağı ile ön direğe doğru ortasını yaptı. O noktaya iyi hareketlenen Fernandao altıpasın sağ köşesinde iken kafa vuruşunu yaptı fakat top üst direğe çarptıktan sonra oyun alanına döndü ve Ousmane Viera topu uzaklaştırmayı başardı.

40'Josue'nin savunma arkasına attığı pasa orta yuvarlağın biraz önünde hareketlenen Ozan Tufan rakibi Giray Kaçar'ın dirsekle yapmış olduğu müdahale ile yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım faul kararı verdikten sonra sarı kartını Giray Kaçar'a gösterdi.

59'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Josue altıpas içerisine doğru ortasını yaptı fakat o noktada bulunan Godfrey Oboabona topu uzaklaştırmayı başardı.

66'Orta alanda topla buluşan Volkan Şen topu ayağından fazla açınca araya giren isim Giray Kaçar oldu. Kendi topuna yetişmek isteyen Volkan Şen, Giray Kaçar'ın ayağına sert bir müdahalede bulununca hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

87'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Murat Duruer ön direğe doğru ortasını yaptı. O noktaya defanstan sıyrılarak iyi hareketlenen Leonard Kweuke kafa vuruşunu yaptı fakat top az farkla kalenin yanından auta çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.