Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah kancayı attı!

Bursaspor yönetimi, bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde olan defans oyuncusu Jörgensen’i transfer listesine aldı.Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda, Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah kancayı attı!
Bursaspor yönetimi, bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde olan defans oyuncusu Jörgensen’i transfer listesine aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yeni transferlerden Sane, İsmail Konuk ve kiralık olarak forma giydiği Çaykur Rizespor’dan dönen Ertuğrul Ersoy’un performansından memnun kalmadı.

Deneyimli çalıştırıcının raporu doğrultusunda Bursasporlu idareciler, stoper mevkiine takviye yapılması için çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil-beyazlı yönetim, lider özelliği bulunan bir stoper arayışını sürdürürken, bonservisi Danimarka ekibi Kopenhag’ta bulunan 26 yaşındaki Zanka Jörgensen de listeye alındı.

Kulübüyle 2017 yılına kadar mukavelesi bulunan Zanka, bir dönem Beşiktaş’ın da transfer listesinde yer alıyordu. Siyah-beyazlıların tecrübeli ismi Atiba Hutchinson’la da iki sezon PSV Eindhoven’da birlikte görev yapan defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon forma giydiği 39 resmi maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.