Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah'ın gol umutları Batalla ve Deniz

Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gençlebirliği ile karşılaşacak Bursaspor’da, Başakşehir mücadelesinde gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düşen Sercan Yıldırım ve Tomas Necid, forma giyemeyecek. İkilinin yerine Başakşehir maçında gösterdikleri performansla büyük beğeni toplayan Batalla ve Deniz, Timsah’ın gol umudu olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah'ın gol umutları Batalla ve Deniz

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftada mağlubiyet yaşamayarak çıkışa geçen Bursaspor, 21. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği mücadelesinde de sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılarda geçtiğimiz hafta oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düşen formda oyuncular Tomas Necid ve Sercan Yıldırım, Başkent ekibine karşı sahada yer almayacak.

 

BURSASPOR'UN GOL UMUDU BATALLA VE DENİZ

İkilinin yokluğunda Başakşehir mücadelesinde iki asistlik performans sergileyen Deniz Yılmaz ve Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, Timsah’ın gol umudu olacak. Turuncu-lacivertli ekibe karşı oynanan müsabakada Bursaspor adına en fazla pas kombinasyonu yapan ikili olan Batalla ve Deniz, çıktıkları ilk maçtaki uyumuyla dikkat çekmişti.

 

HAMZAOĞLU KARARSIZ

Cezalı olan Sercan ve Necid’in yokluğunda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ileri uçta görevlendireceği isim merak konusu oldu. Formsuz olan Tom De Sutter ve Deniz Yılmaz arasında kalan deneyimli çalıştırıcının Belçikalı oyuncuyu ileri uçta, Deniz Yılmaz’ı ise Başakşehir maçında olduğu gibi sağ kanatta görevlendirmesi bekleniyor. Forvet arkasında Batalla’yı sahaya sürecek olan Hamzaoğlu’nun Sercan’ın yokluğunda sol kanatta Stoch ile başlaması öngörülüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.