Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor

Timsah Arena'nın açılışı 26 Ağustos Çarşamba günü İspanyolların önemli kulüplerinden Atletico Madrid ile Bursaspor arasında yapılacak müsabaka ile yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor
  Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena'nın açılışına İspanyolların dünyaca ünlü takımı Atletico Madrid geliyor. 26 Ağustos Çarşamba günü yapılaması planlanan açılış için Bursaspor ile İspanyol kulübünün yöneticilerinin görüşme halinde olduğu ve bir kaç gün içinde durumun netlik kazanacağı öğrenildi.

  DÜNYANIN EN HEYECAN VERİCİ 10 STAT PROJESİNDEN BİRİSİ OLARAK GÖSTERİLİYOR
  Öte yandan Timsah Arena, İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetesi The Telegraph’ın editörü Adam Hurrey, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumu dünyanın en heyecan verici 10 stat projesi arasında göstermişti. Ayrıca İspanyol basınında çıkan haberlerde de Timsah Arena'dan övgüyle bahsedilmişti.

  ATLETICO'NUN KADROSU YILDIZLARLA DOLU
  2 sezon önce İspanya La Liga'da şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkma başarısı gösteren Atletico Madrid'in kadrosunda dünyaca ünlü yıldızlar bulunuyor. Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinin ardından kadrosuna bu sezonda önemli futbolcular katan İspanyol ekibinde Diego Godin, Koke, Antoine Griezmann, Jackson Martinez, Luciano Vietto, Fernando Torres, Felipe Luis ve Yannick Ferreira Carrasco gibi önemli oyuncular yer alıyor.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.