Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena yeni çimlere kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan stadyumun zeminine yeni çimler serilmeye başlandı.Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, 400 bin metrekare proje alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Arena yeni çimlere kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan stadyumun zeminine yeni çimler serilmeye başlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, 400 bin metrekare proje alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en anıtsal yapılarından biri olan Büyükşehir Stadyumu’nda hummalı çalışmalar devam ediyor. timsah görünümünde inşa edilen stadyumda, timsah kafasını oluşturan bölümün inşaatı büyük ölçüde tamamlanırken, 1,5 yıldır kullanılan stadyumun zemininde yaşanan sıkıntılara da köklü çözüm getiriliyor. Zeminde suyu tam geçirmeyen kil tabakasından kaynaklanan sıkıntıların çözümü için zemindeki mevcut çim tamamen kaldırılmıştı. Zemin tesviye işlemlerinin ardından ise daha kaliteli hibrit çim ekim işlemlerine başlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünya çapında bir eser olan stadyumda bir daha herhangi bir mesele yaşanmaması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, “1,5 yıldır kullanılan statta zeminde sıkıntı vardı. Suyu tam geçirmeyen kil tabakasından kaynaklanan eksikler vardı. Şimdi bu kil tabakasını değiştirirken, riske girmemek için kaliteli hibrit çim ekiyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.