Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena'nın uğuru sürüyor

Bursaspor, yeni stadyumu Timsah Arena’da çıktığı 5. lig maçında da mağlubiyet yaşamadı. 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden yeşil-beyazlılar, 11 puan topladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Arena'nın uğuru sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında dün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, Deniz Yılmaz’ın iki gol atarak yıldızlaştığı maçta sahadan 4-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 35’e çıkaran Timsah, 9. sıraya yükseldi.

 

YENİLMEZLİK SERİSİ 5 MAÇA ÇIKTI

Ligin ikinci yarısıyla birlikte maçlarını oynamaya başladığı Timsah Arena’da 5. lig maçına çıkan Bursaspor, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Arena’nın açılış maçı olan Trabzonspor müsabakasını 4-2'lik skorla kazanırken, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında ise sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı takım, Çaykur Rizespor’u tek golle, Kasımpaşa’yı ise 4-1’lik farklı bir skorla geçerek evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

 

ARENA’DA 5 MAÇTA 12 GOL

Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, yeni stadyumlarında çıktıkları 5 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü. Bursaspor, ligin 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.