Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena için geliyorlar

Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’nın isim hakkı için Katarlı ve Suudi Arabistanlı işadamlarının cuma günü Bursa’ya gelerek görüşmelerde bulunacakları öğrenildi.Bursaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Arena için geliyorlar
Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’nın isim hakkı için Katarlı ve Suudi Arabistanlı işadamlarının cuma günü Bursa’ya gelerek görüşmelerde bulunacakları öğrenildi.

Bursaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını oynamaya başladığı yeni stadyumu Timsah Arena’nın isim hakkının satılması için çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ali Ademoğlu, yaptığı açıklamada, Katarlı ve Suudi Arabistanlı iki ayrı heyeti Timsah Arena’nın isim hakkı ve diğer sponsorluklar için Bursa’da ağırlayacaklarını söyledi. Heyetin cuma günü geleceğini ifade eden Ademoğlu, stadyumu ve tesisleri gezeceklerini, olumlu sonuçlar çıktığı takdirde ise önemli gelir elde edeceklerini ifade etti.

10 yıllığına 35 milyon Dolar isteniyor
1 Haziran 2011 tarihinde temeli atılan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bursaspor’un yeni stadyumu, geçtiğimiz yıl 10 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe devredilmişti. Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını oynamaya başladığı 44 bin kişi kapasiteli stadyumun isim hakkı için istenilen ücret ise 10 yıllığına 35 milyon Dolar olarak açıklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.