Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah'a yeni Bakambu

Bursaspor’un kanat oyuncusu arayışlarında yeni bir isim daha gündeme geldi. Fransa 1.Lig takımlarından SCO Angers’in 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi için girişimlerin başladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah'a yeni Bakambu

Yeni sezon için kanat oyuncusu arayan yeşil beyazlıların radarına Fransa’dan bir oyuncu daha takıldı. Ligue 1 takımlarından SCO Angers’in 24 yaşındaki Kamerunlu sol kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi için nabız yoklanıldığı öğrenildi.

YOLU BURSA’YA UĞRAYABİLİR

Kamerun asıllı Fransız oyuncu Paris FC takımından 2014-2015 sezonunda Sochaux takımına transfer olurken, Bursasporlu eski futbolcu Cedric Bakambu’nun ayrılmasının ardından iki sezon kaldığı kulübünde 79 maçta 25 gol atıp 3 asistle mücadele etti. 2016-2017 sezonunun başında SCO Angers takımına transfer olan genç oyuncu geçen sezon 33 maçta 8 gol ve 5 asist üretti.

BONSERVİS ÖDENECEK

Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi devam eden Ekambi’nin özellikle Fransız takımlarının yakın takibinde olduğu, SCO Angers takımının da iyi bir bonservis bedeliyle oyuncuyu satmaya sıcak baktığı belirtilirken, Yeşil beyazlı takımın teknik direktör Paul Le Guen’in önerdiği oyuncuyu almak için fedakarlık yapacağı öğrenildi. 24 yaşında hem kanatta hem de forvette oynayabilen 1,83 m boyundaki Karl Toko Ekambi, Kamerun milli takımının formasını da 4 kez giydi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.