Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah'a ağır fatura

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 32 haftada Bursaspor, Disiplin Kurulu tarafından ağır cezalara çarptırıldı. Maddi sorunlar yaşayan yeşil beyazlı kulüp, geride kalan 32 haftada toplam 1 milyon 148 bin TL para cezası ödedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 03:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 03:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah'a ağır fatura

Ekonomik olarak zor günler geçiren Bursaspor, ligde geride kalan 32 haftada ‘çirkin ve kötü tezahürat’, ‘saha olayları’, ‘merdiven boşluklarının boş bırakılmaması’, ‘takım halinde sportmenliğe aykırı hareket etme’, ‘izinsiz pankart’ ve ‘sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulması’ sebeplerinden toplam 1 milyon 148 bin lira ceza aldı.

DEPLASMANDA AGRESİF TRİBÜN

Bu sezon deplasmanda 16 maç yapan Bursaspor’da yeşil beyazlı taraftarlar 8 kez ‘çirkin ve kötü tezahürat’ ve ‘Saha olayları’ nedeniyle disipline sevk edildi ve toplamda 487 bin lira ceza alırken, 2 kez elektronik kartlarının bir sonraki müsabakada bloke edilmesi cezasına çarptırıldı.

AĞIR CEZALAR

Bursaspor, Timsah Arena’da oynadığı 15 maçta da ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle 315 bin lira, ‘saha olayları’ nedeniyle 180 bin lira, ‘merdiven boşluklarının boş bırakılmaması’ nedeniyle 40 bin lira, toplamda da 535 bin lira para cezası ödedi ve 1 maçı seyircisiz oynamak zorunda kaldı. Yeşil beyazlı kulüp, ‘izinsiz pankart’ ile sahaya çıktığı için 15 bin lira, ‘takım halinde sportmenliğe aykırı hareket etme’ sebebiyle de 10 bin 500 lira ve ‘sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulması’ nedeniyle 100 bin lira cezaya maruz kaldı. Ayrıca eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu 5 maç ve 46 bin lira cezaya çarptırılırken, Başkan Ali Ay ‘sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması’ndan dolayı 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira, aynı sebepten eski yönetici Hakan Dinçtürk’te 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezasına çarptırıldılar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.