Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah 2 Fenerlinin peşinde!

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, sezon başı transfer döneminde Fenerbahçe'den 2 oyuncu ile ilgilendiklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah 2 Fenerlinin peşinde!
Paçacı, yaptığı açıklamada, özellikle geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maç sonrası Fernandao ve Chahechouhe'nun devre arasında Bursaspor'a geleceğine ilişkin söylentiler çıktığını anımsatarak, şu anda sadece lige ve takımın daha iyi duruma gelmesi konusuna odaklandıklarını belirtti.

Fernandao'nun Fenerbahçe'den 1 milyon 600 milyon avro aldığını, Chahechouhe'nun da benzer şartlarda sözleşmesinin bulunduğuna işaret eden Paçacı, bu iki oyuncuyu transfer etmelerinin, kulübün mevcut şartları ve oyuncular arası dengeler açısından çok mümkün görülmediğini vurguladı.

Kadroya takviye konusunun bugünün değil ikinci transfer döneminin meselesi olduğuna işaret eden Paçacı, şunları kaydetti:

"Sezon başlamadan, hazırlık kampı öncesi Fernandao ve Aatif Chahechouhe kadromuzda görmek istediğimiz isimlerdi ancak bugün için böyle bir durum söz konusu değil. Kulüpler transferi her zaman düşünür. Zaten kulüplerdeki scout ekiplerinin de işi budur. Sezon başında teknik heyet ve yönetim sahadaki mücadeleye angaje olur ama arka tarafta scout ekibi çalışmalarını sürdürür. Adı geçen oyuncularla ilgili scout ekibinin düşüncesi ve takibi belki olabilir."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.