Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teksas 50. yılını kutladı

Bursaspor’un ateşli taraftar grubu Teksas, 50. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen organizasyon ile kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teksas 50. yılını kutladı

1967-68 sezonunda “Teksas” ismini alan Bursaspor’un ateşli taraftar grubu, 50. yıl çerçevesindeki kutlama organizasyonlarına devam ediyor. Joly Joker'de yapılan organizasyon, Teksas’ın tribün tarihine ilişkin yapılan sunumlar ile başladı. Geceye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.


Teksaslı Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen gece öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Ali Ay, sözlerine geceyi düzenlemekte emeği geçenlere teşekkür ederek başladı. Türkiye’de ‘taraftar grubu’ denilince ilk akla gelen taraftar gruplarından bir tanesinin ‘Teksas’ olduğunu ifade eden Ay, Teksas grubunun Türkiye’ye ve dünyaya mal olmuş taraftar topluluğu olduğunu ifade etti.



Ay: “Kulübün menfaatine uygun transferler yapmayı düşünüyoruz”
Transfere ilişkin sorulan sorulara ise Başkan Ay, “Bugün kamp başladı. Arkadaşlarımız orada. Telefon ile görüşüyoruz. Yarın bakanımız ile Uludağ’da görüştükten sonra cumartesi günü öğleye doğru orada olacağım. Orada masaya yatıracağız. Kulübün menfaatine uygun transferler yapmayı düşünüyoruz. İnşallah nokta atışlar olur diye düşünüyorum” dedi.


“İkinci yarı çok daha güzel bir Bursaspor seyrettireceğiz”
‘İkinci yarı taraftarlar nasıl bir Bursaspor görecek?’ sorusunu yanıtlayan Başkan Ali Ay, “İlk yarıdan daha iyi olacağını söyleyebilirim. Elimizde 30-35 futbolcu vardı. Bunların bazıları ile yollarımız ayrılacak. Hazır olmayan oyuncularımız vardı, onlar da hazırlar. İkinci yarı çok daha güzel bir Bursaspor seyrettireceğiz inşallah” şeklinde konuştu.
Gecede konuşan İl Emniyet Müdürü Osman Ak da Bursaspor'un ligin ikinci yarısında Beşiktaş ile sahasında oynayacağı karşılaşmayı Teksas tribününde izleyeceğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.