Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftara çağrı

Bursaspor’un yarın evinde oynayacağı kritik Beşiktaş maçı öncesinde Bursaspor Yönetim Kurulu yedek üyeleri Zeki Öztürk ve Erkan Zorba taraftar çağrıda bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2015 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2015 02:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taraftara çağrı

Spor Toto Süper Lig’in 11.Haftası’nda Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde yöneticiler taraftarlara stadyumu doldurma çağrısında bulundu.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri Zeki Öztürk ve Erkan Zorba, Bursa Haber Gazetesi’ne yaptıkları ziyarette kritik maçta camiaya yakışır bir şekilde takımın desteklenmesi ve takımın yalnız bırakılmamasını istediler.

 

MEŞALELİ KARŞILAMA

Maç öncesinde takımın stadyuma gelirken meşalelerle karşılanmasının takıma olumlu bir motivasyon olduğunu belirten Erkan Zorba, “Bursaspor taraftarı tabir-i caizse ölüyü bile dirilten bir profile sahip. Ne yazık ki son yıllarda bu görüntüyü stadyumumuzda çok fazla göremiyoruz. Beşiktaş maçı öncesinde takımımızın stadyuma gelişinde meşalelerle karşılanması, tribünlerde de 90 dakika susmadan futbolcuların desteklenmesini bekliyor ve istiyoruz. Bursasporlu futbolcuların taraftarlarımıza hiç olmadığı kadar ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.


12.ADAM GÖREVİNİ YAPSIN

Şampiyonluk yaşamış bir camia olarak eski tribün atmosferini özlediklerini söyleyen Zeki Öztürk, “Yarın sezonun en önemli maçlarından birisini oynayacağız. Beşiktaş maçlarının bizim için ayrı bir önemi var. Tıklım tıklım dolu tribünler önünde, oluşturacağımız baskı ve takımımıza destekle bu maçı kazanmak istiyoruz. Futbolcularımız sahada mücadele ederken onlara 12.adam olarak tribünlerden 90 dakika destek vermeliyiz. Büyük Bursaspor taraftarına bu yakışır.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.