Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftar Bursaspor'u yalnız bırakmadı

Bu sezon maçlara ilgi göstermeyen Bursaspor taraftarları, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada tribündeki yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taraftar Bursaspor'u yalnız bırakmadı
Bu sezon maçlara ilgi göstermeyen Bursaspor taraftarları, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada tribündeki yerini aldı. Yaklaşık 20 bin taraftar, yaptıkları şovlarla takımlarını destekledi.


Sezon başından bu yana maçlarını boş tribünler önünde oynayan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçında taraftarıyla buluştu. Tribünleri dolduran taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Karşılaşma öncesi yaptığı tezahüratlar ve şovlarla takımlarını motive etti. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin kişi izledi. Fenerbahçe taraftarları da kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu, takımlarına destek verdi.

HOLMEN VE TREORE OYNAYAMIYOR

Bursaspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak sezon başında Fenerbahçe’den kiralanan Samuel Holmen, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği bu karşılaşmada görev alamadı. Ayrıca, milli takımdan geç dönen Treore'de kadroya alınmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sahaya sürdüğü 11’de herhangi bir değişiklik yapmadı. Fenerbahçe’de ise Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

BURSASPORLU TARAFTARLARDAN VOLKAN'A TEPKİ

Bursaspor taraftarları, karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel’e tepki gösterdi. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom Arena’da oynanan milli maçta kendisine küfür edildiği gerekçesiyle stadı terk etmek isteyen tecrübeli kaleciye, yeşil-beyazlı taraftarlar ‘Vatan haini Volkan’ şeklinde tezahüratlar yaptı. Fenerbahçe taraftarları ise Volkan’a sahip çıkan tezahüratlar yaptı. Öte yandan, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi talesimi hastaları da karşılaşmayı izledi. Talesimi hastası çocuklar, açtıkları pankartlarla hastalıklarına dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.