Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİVASSPOR 1-2 BURSASPOR| Maç Sonu

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor'a konuk oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SİVASSPOR 1-2 BURSASPOR| Maç Sonu

Medicana Sivasspor ile Bursaspor, ligde 22. kez karşı karşıya geliyor.

 Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

CANLI ANLATIM

90'GOOOLL!! Bursaspor, Deniz Yılmaz ile duraklama dakikalarında tekrar öne geçiyor! Deniz Yılmaz'ın pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Pablo Batalla bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor. Savunmadan seken top altıpas sağ tarafında Deniz Yılmaz'ın önünde kalıyor. Deniz Yılmaz yerden vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

90'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

90'Aatif Chahechouhe'nun pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Ziya Erdal son çizgiye inerek ortasını yerden altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

88'Topla birlikte ceza yayına sokulan Bekir Yılmaz sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

87'Bu dakikalarda Bursaspor rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

83'Sol kanattan gelişen atakta Miroslav Stoch ceza sahasına giriyor ve pasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Tomas Necid vuruşunu yapıyor ancak kaleci Korcan gole izin vermiyor.

82'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Pablo Batalla ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Tomas Sivok'dan seken top altıpas sol tarafında Şamil Cinaz'ın önünde kalıyor. Şamil bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak bu şut istediği gibi olmuyor ve kaleci Korcan bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

81'Medicana Sivasspor cephesinde ikinci oyuncu değişkliği gerçekleşiyor. Yiğit İncedemir oyundan alınırken yerine Etzaz Hussain oyuna dahil oluyor.

79'Bursaspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emre Taşdemir oyundan alınırken yerine Miroslav Stoch oyuna dahil oluyor.

77'Medicana Sivasspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Ziya'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Aatif Chahechouhe bekletmeden penaltı noktasının sağ tarfındaki arkadaşı Burhan Eşer'i görüyor. Burhan Eşer topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

76'Pablo Batalla'nın pası ile topla buluşan Deniz Yılmaz ceza yayına sokularak çok sert vuruyor ancak top kalenin sağ üst tarafından dışarı gidiyor.

75'Tomas Necid'nin pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Bakaye Traore bekletmeden sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

74'Kendi yarı alanının sağ kanadında topla buluşan Cicinho havadan uzun pasını ceza sahası sağ çaprazına hareketlenen Hasan Kabze'ye doğru gönderiyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

71'Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Pablo Batalla ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

69'Hızlı gelişen Medicana Sivasspor atağında Burhan'ın ara pası ile ceza sahası sağ çapraznda topla buluşan Aatif Chahechouhe kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

67'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Pablo Batalla ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı sağ çaprazında Bakaye Traore'nin önünde kalıyor. Bakaye Traore bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak bu şut oldukça zayıf kalıyor ve kaleci Korcan üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

64'Ceza sahası içi sağ çaprazında topu kontrol eden Cicinho bekletmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Hasan Kabze kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin gole izin vermiyor.

63'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Pablo Batalla ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Tomas Sivok kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

61'Medicana Sivasspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. David Texeira oyundan alınırken yerine Hasan Kabze oyuna dahil oluyor.

60'Bursaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sercan Yıldırım oyundan alınırken yerine Tomas Necid oyuna dahil oluyor.

59'Ters kanattan gönderilen pası sol kanatta kontrol eden Beykan Şimşek ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

59'Sol kanatta son çizgide topu kontrol eden Beykan Şimşek rakibini geçerek ceza sahasına girer girmez yerden pasını arka direğe doğru gönderiyor ancak savunma son anda araya giriyor ve tehlikeyi önlüyor.

56'Savunma arkasına gönderilen pasa hareketlenen Emre Taşdemir sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak kaleci Korcan Çelikay gole izin vermiyor.

54'Bursaspor'da Sercan Yıldırım kısa süreli sakatlık geçiriyor.

53'Topla birlikte ceza yayına hareketlenen Beykan Şimşek çok sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

51'Sol kanattan kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Deniz Yılmaz son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmada Adem Koçak ters bir vuruş yapıyor ve top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

50'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

48'Medicana Sivasspor'da John Boye, rakibi Deniz Yılmaz'a yaptığı faulden sonra rakibi ile tartışmaya girdiği için sarı kart ile cezalandırılıyor.

47'Ceza yayı sol çaprazında topu kontrol eden Yiğit İncedemir bekletmeden yerden vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

46'Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Medicana Sivasspor'un vuruşu ile başlıyor.

45'Hakem Alper Ulusoy ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

45'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Pablo Batalla ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top yükseklik kazanan topa uzanan kaleci Korcan Çelikay, rakibi Tomas Sivok'un müdahalesi ile yerde kalıyor ve hakem Alper Ulusoy bu pozisyonun faul olduğunu işaret ediyor.

41'Konuk ekip Bursaspor kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

37'Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Cicinho ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top arka direğe doğru yöneliyor. Bu noktaya savunma ile birlikte hareketlenen Aatif Chahechouhe gelişine vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve top kalenin sol tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

33'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

30'Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi kırmızı beyazlıların topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

27'Sağ kanattan hareketlenen Burhan Eşer ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Altıpas çizgisi gerisinde topu kontrol eden Beykan Şimşek dönerek sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

26'Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Beykan Şimşek ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan David Texeira geriye doğru kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

22'GOL Medicana Sivasspor, Burhan Eşer ile beraberliği yakalıyor!

21'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

18'Topla birlikte sağ kanattan hareketlenen Burhan Eşer ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Beykan Şimşek kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ üst tarafından dışarı gidiyor.

17'Sol kanattan gelişen atakta Ziya Erdal son çizgiye inmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Yerden seken top ceza sahası içi sağ çaprazında Cicinho'nun önünde kalıyor. Cicinho bekletmeden yerden vuruyor ancak kaleci Harun Tekin sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

13'GOOOLL!! Bursaspor, Deniz Yılmaz ile öne geçiyor! Sağ kanattan gelişen atakta Sercan Yıldırım ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Deniz Yılmaz vuruşunu yapıyor ve kaleci Korcan'ın müdahalesine rağmen top sağ kale direğinin hemen arkasındaki iç filelere çarparak gol değeri kazanıyor.

11'Medicana Sivasspor'da Beykan Şimşek kısa süreli sakatlık geçiriyor.

9'Orta alan mücadelesinde Yiğit İncedemir, rakibi Pablo Batalla'yı faulle durduruyor ve sarı kart görüyor.

7'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Beykan Şimşek ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

4'Ev sahibi Medicana Sivasspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1'Hakem Alper Ulusoy'un düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Bursaspor oluyor.

MEDİCANA SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Oumari, Boye, Ziya, Adem, Aatif, Yiğit, Burhan, Beykan, Teixeira

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

 

BURSASPOR: Harun, Hosogai, Sivok, Şamil, Aziz, Traore, Faty, Batalla, Deniz, Emre, Sercan

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.