Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar yoksa savunamıyoruz

Yeşil beyazlılar, 24 yaşındaki Milli futbolcusu Serdar Aziz’in oynamadığı maçlarda kalesini savunamadı. Tecrübeli oyuncunun bu sezon oynadığı 14 maçta Timsah kalesinde 11 gol görürken, Serdar olmadan 6 maçta 8 gole engel olamadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2014 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serdar yoksa savunamıyoruz

Bu sezon gösterdiği performansla Milli takım kurmaylarının dikkatini çeken ve Ay yıldızlı formayı giyen Serdar Aziz’in, Bursaspor savunmasının en önemli parçası olduğunu istatistiklerde doğruladı. Başarılı oyuncunun bu sezon oynadığı 14 resmi maçta kalesinde 11 gol gören Timsah, Serdar’sız çıktığı 6 maçta kalesinde tam 8 gol gördü.

 

 

6 MAÇ 8 GOL

Cezalı ve sakat olduğu için bu sezon 6 maç kaçıran Serdar Aziz’in oynamadığı maçlarda Timsah kalesini savunmakta zorlandı. Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme Turu’nda Chikhura Sackhere karşısında iki maçta da sakatlığından dolayı oynayamayan Serdar, Türkiye Kupası Ön Eleme Turu’ndaki Tepecikspor mücadelesinde de dinlendirilmişti. Aziz, ligde kart cezalısı olduğu K.Karabükspor ve sakatlığından dolayı Trabzonspor maçlarında takımındaki yerini alamamıştı. Serdar en son oynanan Samsunspor maçında da görev yapamadı. Timsah bu maçlarda kalesinde toplam 8 gol gördü.

 

 

BOŞLUĞU DOLDURULAMADI

Serdar Aziz’in oynamadığı maçlarda Civelli’nin partneri olarak Chikhura maçında İbrahim Öztürk görev yapmıştı. Kaptan kadro dışı bırakıldıktan sonra, Tepecikspor maçında Ethem ve Ertuğrul stoper mevkiinde görev bulmuştu. Ligde K.Karabükspor maçında Serdar’ın yerine Ethem görev yaptı ve Yeşil beyazlılar karşılaşmada 3 gol yedi. Trabzonspor maçında da Şamil, Civelli’nin partneri olmuş ve Timsah kalesinde yine 3 gol görmüştü. Son oynanan Samsunspor maçında da Şamil stoperde görev yaptı ve Yeşil beyazlılar kalesinde 2 gol gördü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.