Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Aziz'in talipleri artıyor

Geçen sezon transferden 23 milyon Euro gelir elde eden Bursaspor, Inter’in istediği milli futbolcu Serdar Aziz için bonservis rakamını belirledi. Yeşil-beyazlıların tek şartı transferin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra görüşülmesi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serdar Aziz'in talipleri artıyor

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre, performansıyla büyük beğeni toplayan ve başarı grafiğinde çıtayı her maç biraz daha fazla yükselten Serdar Aziz, transfer gündeminden düşmüyor. A Milli Takım kampında bulunan tecrübeli futbolcu için İtalyan devi Inter, Bursaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz kulüplerinin de takip ettiği Serdar Aziz’i transfer etmek için ilk adımı İtalyan devi Inter'in attığı ileri sürüldü. Menajerler aracılığıyla geçen hafta yeşil-beyazlı yönetime haber gönderen Roberto Mancini’nin ısrarla istediği Serdar için bonservis bedelinin de arada geçen konuşmalarda bir nevi belirlendiği de ifade ediliyor.

 

10 MİLYON EURO’NUN ALTINDA KESİNLİKLE SATILMAYACAK

Geçen sezon oyuncu satışlarından 23 milyon Euro gelir elde eden Bursaspor’da yönetim Serdar için de hatırı sayılır bir ücret istiyor. Geçen hafta yapılan toplantıda Inter’in Serdar için 4 ila 8 milyon Euro arasında bir rakamla kapıyı çalacağının konuşulurken, Bursaspor cephesinin telaffuz edilen bu rakamları çok düşük bulduğu ise gelen haberler arasında. Yönetimin hangi kulüp olursa olsun sözleşmesi 2018’de bitecek Serdar Aziz’in minimum 10 milyon Euro’nun altında kesinlikle satılmaması konusunda görüş bildiğine vardığı da ifade edildi.

 

GÖRÜŞMELER AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN SONRA

Öte yandan milli futbolcunun devre arasında elden çıkarılmaması konusu da yönetim tarafından ele alınan bir başka detaydı. Haziran ayında Fransa’da gerçekleşecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giyecek tecrübeli kramponun dünya vitrinine çıkacak olması da transferi şekillendirecek önemli bir ayrıntı olarak değerlendirildi. Bursaspor Yönetimi bu nedenle gelecek teklifleri şuan için bekletecek. Serdar için yeşil-beyazlı kulüp Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası yerli ve yabancı kulüplerle masaya oturacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.