Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Aziz: Seriye başladık

Bursaspor’un yetenekli stoperi Serdar Aziz, Kayserispor karşısında kazanılan üç puanın önemine değinerek, “Bir seri yakalamak istiyorduk. İnşallah Konyaspor karşısında bu seri devam eder” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serdar Aziz: Seriye başladık

Bursaspor’un genç futbolcuları Serdar Aziz ve Enes Ünal açıklamalarda bulundu. Kayserispor karşılaşmasına değinen Aziz, “Stresli ve zor bir maçtı. Kayserispor’da sıralamada istediği yerlerde değil. Daha üst sıralara gelmek için maça çıktılar. Tabi onlar içinde zor bir maçtı. Bizde bu sene taraftarımız önünde hiç maç kazanamadık. Bunu başarmak istedik. Kazanmak bizim için çok önemliydi. Ama son dakikaya kadar gol bulamadık. Son dakikada gol bulunca maç çok anlamlı hale geldi. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bir seri yakalamak istiyorduk. İnşallah Konyaspor karşısında bu seri devam eder” diye konuştu.

 

“GOLÜ ERKEN BULABİLSEYDİK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ”

Genç golcü Enes Ünal ise, “Bizim için zor olacağını biliyorduk. Bursa’ya gelen takımlar bize karşı fazla açık oynamıyor. Daha çok bizi bozmaya çalışıyor. Biz de bunun bilincindeydik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ama önceden golü bulsaydık daha farklı olabilirdi. Neticesinde bulamadık. Ama Pablo çıktı sahneye ve yine golünü attı. Kazandığımız için mutluyuz” açıklamasını yaptı.

 

"PERFORMANSIMI BEĞENMEDİM"

Performansıyla ilgili de açıklamada bulunan Enes Ünal, “Bugünkü performansımı beğenmedim. İyi oynadığımı düşünmüyorum. Ama Allah gol atmamı nasip etti. Şener Ağabey bana çok güzel pas verdi. Bunun sonuncunda bana golü atmak kaldı” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.