Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenol Güneş gözünü Beşiktaş maçına dikti

Ziraat Türkiye Kupası Son 16’da Bursaspor normal süresi 0-0, uzatma süreleri ise 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçta İstanbul Başakşehir’i penaltı atışlarının sonunda 4-3 mağlup etti.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2015 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2015 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şenol Güneş gözünü Beşiktaş maçına dikti
Ziraat Türkiye Kupası Son 16’da Bursaspor normal süresi 0-0, uzatma süreleri ise 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçta İstanbul Başakşehir’i penaltı atışlarının sonunda 4-3 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor bir maç beklediklerini belirterek, "Maça sıkıntılı başladık. Bu maç için taraftara çok teşekkür ediyorum. Soğuk havada bizi yalnız bırakmadılar. Bugünkü başarının mimarı taraftardır. Bizi galibiyete ittiler. Kompakt bir takıma karşı 120 dakika oynadık. Başakşehir bizden iki gün önce maç yapmıştı ve dinlenip geldiler. Maç öncesinde Volkan Şen belinden sakattı. Tam onu değiştirmeyi düşünürken Emre Taşdemir sakatlandı. Şans ve beceri bizim yanımızdaydı. Özellikle Harun’un becerisi ön plana çıktı. Pazar, çarşamba, pazar günleri oynamak zorunda kalıyoruz. Bu tempoya alışmalıyız. İnşallah bu galibiyet Beşiktaş maçı için bize moral katkısı yapar. Emre Taşdemir’in sakatlığı ciddi. Volkan yok. Fernandao, Şamil ve Şener’in darbelere bağlı sakatlıkları oluştu. Sıkıntıları çok. Bizim açımızdan tahribatı yüksek bir maç oldu" dedi.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ
Ligin iyi takımlarından birisine karşı oynadıklarını dile getiren İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Avrupa kupaları hedefimizi hem ligde hem de kupada sürdürüyorduk. Pozisyon üretmeye çalışan taraf biz olduk. Ancak elendik. Rakibine pozisyon vermeyen, üreten bir futbol oynayan takıma karşı oynadık. 2. uzatma devresinde maç bizim lehimize döndü, ancak çok kolay top kayıpları yaptık. Her iki takıma da gidip gelen bir maç oldu. Penaltılarda yüzde 50 şans vardı. Avantajlı da başladık. Ancak değerlendiremedik. Keyifli ve heyecanlı bir maç oldu. Bundan sonra Avrupa kupalarına katılabilme hedefimizi ligde devam ettireceğiz. Bursaspor’a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.