Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Segbefia izleniyor

Devre arası transferi için kolları erken sıvayan Yeşil beyazlılarda, tespit edilen oyuncuların izlenilmesine devam ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 00:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Segbefia izleniyor
Daha önce Altınordu’dan Çağlar Söyüncü ve Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar’ı izleyen Bursaspor yetkilileri, Vartaş Elazığspor’dan Togolu ön libero Prince Segbefia’yı da takibe aldılar.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Bursaspor’da arayışlar sürüyor. Defans için belirlenen genç oyuncular ve eski yıldızı Pablo Martin Batalla’nın ardından orta sahada Faty-Hosogai-Jorquera-Bekir dörtlüsünden istenilen verimin alınamayınca o bölgeye de takviye yapılması gündeme geldi. Bu sezon PTT 1.Lig’de takımı Vartaş Elazığspor ile başarılı bir grafik yakalayan Prince Segbefia radara girdi.

Prince Segbefia kimdir?

Fransa’nın Auxerre takımında futbol hayatına başlayan Togolu orta saha oyuncusu Prince Segbefia, bu sezon takımı Vartaş Elazığspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezonu Ukrayna’da geçiren ve sezon başında Elazığspor’a gelen 24 yaşındaki Togolu milli oyuncu, takımının ilk 12 haftada yakaladığı başarıda önemli rol oynadı. Orta sahanın her yerinde oynayabilen başarılı oyuncu, 13 kez de Togo milli takımında görev yaptı. 2017 yılına kadar Elazığspor ile sözleşmesi olan oyuncu için maddi imkansızlıklar içindeki kulübü devre arası oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Segbefia için 600 bin Euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.