Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Şampiyonluk İçin Uğraş Vereceğiz"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yaptıkları transferlerin bazen eleştirilere maruz kalabildiğini belirterek, “Emin olun önce biz bir takım olacağız. Çok iyi adımlar attık. Sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Şampiyonluk İçin Uğraş Vereceğiz"
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yaptıkları transferlerin bazen eleştirilere maruz kalabildiğini belirterek, “Emin olun önce biz bir takım olacağız. Çok iyi adımlar attık. Sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım olacağız” dedi.

Üniversiteli Bursasporlular Derneği’nin geleneksel iftarı Kültürpark Sadabat Sarayı’nda gerçekleştirildi. İftar yemeğine Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler Ali Ademoğlu, Ali Turan, Yüksel Çolak, Cem Öztürk, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, altyapı antrenörleri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ"

İftar programında konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Üniversiteli Bursasporlular Derneği üyelerinin oluşturduğu birlikteliğin çok önemli olduğunu belirterek, “Böyle ortamları görünce hakikaten gurur duyuyorum. Biz yönetim olarak sadece yönetebiliriz. Bizlerle beraber odluğunuz müddetçe Bursaspor’un sırtı yere gelmez ve ben bu topluluğu bu akşam burada görüyorum. Bizim sizler gibi insanlara ihtiyacımız var. 3 bin tane üyeniz var, bu sayı belki de 10 sene sonra 10 bin kişi olacak. Çoluğunuz, çocuğunuz ile birlikte 40-50 bin rakamlarına ulaşacak. Bursaspor’un lobileşmeye ihtiyacı var. Bunun içinde Bursaspor’un futbol okullarının birkaç il değil de tüm illerde faaliyet göstermesi lazım. Cem Başkan ile de onu konuştuk. Bunun için sizlerden yararlanmak istiyoruz. Bu işi yapacağımıza eminiz. Bunu yaparsak lobileşme adına çok büyük adım atacağız. 19 Ocak 2016 tarihinde göreve geldik. Bu tarihten beri mali tablo ile ilgileniyoruz. Yeni transferler ile ilgileniyoruz. Çok şükür bitirdik. Takımımız tam ve bütün olarak kampa katılacak. Hocamız ile kamptan sonra konuşacağız belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Bazı arkadaşlarımız çok fazla şeyler bekliyorlar. Biz öncelikle takım olmaya çalışacağız. Takım olduktan sonra da şampiyonluk için uğraş vereceğiz. Bakarsınız bu sene de olabilir. Bu topluluğu gördükten sonra korkum kalmadı. Allah’ın izniyle biz bu işi başaracağız” dedi.

HAMZAOĞLU: "ÇOK İYİ ADIMLAR ATTIK"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Bursaspor camiasının çok tecrübeli bir camia olduğunu ve birlikte hareket ettiği takdirde her türlü başarıya ulaşabilecek yapıda olduğunu belirtti.

Hamzaoğlu, “Her şeyden önce burada olmaktan son derece mutluyum. Böyle nezih bir ortamda iftara gelmek nasip oldu. Yurt dışından yeni döndük. Gerçekten çok iyi bir şehrimiz var. Çok nezih insanlara sahibiz. Çok iyi bir kulübümüz var. İyi bir geçmişe sahip. Başarıları ve başarısızlıkları yaşamış bir kulübümüz var. Bundan sonraki adımları atarken neyi yaptığında nereye varacağını çok iyi bilen toplulukla hareket ediyoruz. Burada önemli olan şey aynı şeyi düşünerek hareket edip, birbirimize güvenmeliyiz. Yönetim kurulu üyelerimiz tüm mesailerini Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda harcıyorlar. Çok iyi adımlar attık. Yapılan transferler bazen eleştirilere maruz kalabilir ama emin olun önce biz bir takım olacağız. Sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım olacağız. Tabii ki her maçı kazanamayız. Her zaman iyi gidemeyiz. Zaman zaman kötü günlerimiz olacak. Sizlere ihtiyacımız olan o günlerde bizleri desteklerseniz hep beraber takım olabilir ve her şeyi başarabiliriz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.