Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam'la Güneş 9. kez karşı karşıya

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 9. defa birbirlerine rakip olacak. Geride kalan 9 karşılaşmada Güneş’in 4 , Sağlam'ın ise 1 galibiyeti bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2015 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2015 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlam'la Güneş 9. kez karşı karşıya

Bursaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligde 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlı takım, siyah-beyazlıları mağlup ederek zorlu süreçten çıkmak istiyor.

 

9. KEZ RAKİP OLACAKLAR

Öte yandan her iki takımın teknik direktörleri pazar günü oynanacak müsabaka ile birbirlerine 9. kez rakip olacak. Bu zamana kadar oynanan 8 maçta Şenol Güneş’in takımları 4 kez kazanırken, Ertuğrul Sağlam’ın takımları ise sadece 1 kez kazandı. Sağlam, 28 Ekim 2012 tarihinde Avni Aker Stadı'nda Pablo Martin Batalla'nın golüyle 1-0'lık skorla, Şenol Güneş’in çalıştırdığı Trabzonspor’u mağlup etmiş ve Karadeniz'de ilk zaferini kazanmıştı.

 

GÜNEŞ, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra ilk defa eski takımına rakip olacak. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'un başında takıma pozitif bir futbol oynattıran Güneş, taraftarların sevgisini kazanmıştı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.