Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam: Mağlubiyeti Hak Etmedik

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçında mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "Bu mücadeleyi, bu oyunu sürdürürsek kaybettiğimiz puanlardan çok daha fazlasını kazanabiliriz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2015 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Sağlam:  Mağlubiyeti Hak Etmedik


Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının  ardından şunları söyledi: "Bugün karşımızda geçtiğimiz sezonki oturmuş kadrosunun içine bir kaç iyi oyuncuyu eklemiş sezon başından eri iyi futbol  oynayan bir takım vardı. Böyle bir takım karşısında kazanma odaklı oyun oynamak çok kolay değil, Oyuncularım gerçekten bugün iyi mücadele ettiler. Oyun anlayışları kazanacak düzeydeydi. İlk devre başında verdiğimiz bir pozisyon ikinci devre oluşan iki karambol vardı. Defansta oyuncularımızı  görevini yerine getirdi. Pozisyonlarımız  vardı. Aslında pozisyonları iyi değerlendirebilseydik sonuç  farklı olurdu. Ben  oyuncularımızın iyi mücadelesinden memnunum. Şunu sezon başından beri söylüyoruz. Maalesef biz sıfırdan bir takım yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla sıkıntılarımız  oluyor. Hatalarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Bugün şunu gördük ki bu takım artık doğru bir yola girmiş. Bugün diyelim ki maç 0-0 bitti. Bir puan alacaktık. Bir puan kaybetmiş olabiliriz. Bu  mücadeleyi, bu oyunu sürdürürsek kaybettiğimiz puanlardan çok daha fazlasını  kazanabiliriz. Mağlubiyeti hak etmedik aslında. Mücadele açısından güzel bir karşılaşma oldu. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. "

HAKEM İYİ NİYETLİYDİ

Bir gazetecinin, "Querasma'nın pozisyonu ile birlikte hakemi nasıl değerlendiriyorsunuz, ayrıca Gökhan Töre ile yaşadıklarınız nelerdi?" şeklindeki sorusu  üzerine şunları dile getirdi: "Şenol Hoca orada uyandı. o pozisyon belki geçti ama sonra rahat sarı kart görebilirdi. Hakemlerle alakalı birkaç maç sıkıntı yaşadık. Skora etki edecek hatalarla karşılaştık. Bu maçta çok fazla söyleyecek bir şey yok. İyi niyetle maçı yönetti. Hataları mutlaka  olmuştur."

KEŞKE OLMASAYDI

Sağlam, Gökhan  Töre ile yaşananlar için, "Diğer şeyle alakalı da atmosfer gergin oluyor. Biraz dikkatli olmak gerekiyor. Bir söz, tribüne bakış bile altından kalkılamayacak sıkıntılara yol açabiliyor. Başka bir sıkıntı olmadı. Futbolda böyle  şeyler olur. Keşke olmasaydı ama dikkatli olmak lazım." ifadelerini kullandı.  "Özür değildi mi sizden?" sorusuna, "Yok" diye cevap verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.