Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de U21 maçının faturası ağır oldu

Rize’de oynanan Çaykur Rizespor ile Bursaspor arasındaki U21 Ligi maçında bir ikili mücadelede futbolcuların çarpışması sonucu Rizesporlu oyuncuun burnu kırılırken, Bursasporlu futbolcunun ise sol göz kapağı yarıldı.U21 Ligi Süper Lig...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de U21 maçının faturası ağır oldu

Rize’de oynanan Çaykur Rizespor ile Bursaspor arasındaki U21 Ligi maçında bir ikili mücadelede futbolcuların çarpışması sonucu Rizesporlu oyuncuun burnu kırılırken, Bursasporlu futbolcunun ise sol göz kapağı yarıldı.

U21 Ligi Süper Lig Grubu 5. haftasında Çaykur Rizespor U21, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde oynanan maçta Bursaspor U21 takımını konuk etti. Maçın 8. dakikasında Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu Emirhan Azak ile Bursasporlu orta saha Hürrem Akkuş kötü bir çarpışma yaşadı. Kanlar içinde yerde kalan futbolculara sağlık ekipleri anında müdahale ederken, Rizesporlu Emirhan Azak arkadaşlarının da yardımıyla sedyeye konularak ambulansa taşındı. Her iki futbolcu da ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çaykur Rizesporlu genç futbolcunun burnunun kırıldığı, Bursasporlu oyuncunun ise sol göz kapağının yarıldığı öğrenildi.

Yaşanan bu şanssız sakatlık nedeniyle bir süre duran karşılaşmayı konuk ekip Bursaspor U21 takımı 3-0 kazandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.