Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prosinecki zora girdi

Bursaspor’da teknik direktörlük için ilk düşünülen isim olan Robert Prosinecki için çalıştığı Azerbaycan milli takımından izin çıkmadı. Hırvat teknik adamın gelmesi zora girdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Prosinecki zora girdi

Yeni sezon öncesinde teknik direktörlerle temaslarını sürdüren Bursaspor’da, Başkan Ali Ay’ın ısrar ettiği isim olan Hırvat teknik adam Robert Prosinecki için Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan izin çıkmadığı ve sözleşmesi gereği 2 milyon euro tazminat ödemeden ayrılmasına izin verilmeyeceği öğrenildi.

TAZMİNATI İSTİYORLAR

Azerbaycan milli takımını çalıştıran Hırvat teknik adamın menajeri ile kurulan temaslarda olumlu sonuçlar alınmasına rağmen Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA) deneyimli teknik adamın devam eden sözleşmesini fesh etmesinin söz konusu olmadığını belirterek, Aralık ayına kadar devam eden sözleşmenin feshi için 2 milyon euro ödenmesi gerektiği, aksi halde 48 yaşındaki teknik direktörün ayrılmasına izin vermeyecekleri öğrenildi.

ADAYLAR LUCESCU, DENİZLİ VE KLINSMANN

Bu gelişmelerden sonra Bursaspor yönetiminin diğer alternatiflere yönelmesi bekleniyor. Listenin ilk sırasında yer alan Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile temasların tekrardan başlayacağı, alternatif isimler arasında Mustafa Denizli ve son olarak ABD milli takımını çalıştıran Jurgen Klinsmann’ın da olduğu ifade edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.