Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Poko gelmek istiyor

Kötü günler geçiren Kardemir Karabükspor takımının Gabonlu orta saha oyuncusu Andre Biyogo Poko’nun menajerlerinin Bursasporlu idarecilerle iletişime geçerek oyuncunun yeşil beyazlı takımda oynamak istediğini söyledikleri öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 01:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Poko gelmek istiyor

Bu sezon kötü günler geçiren ve ligin dibine demir atan Karadeniz ekibi Kardemir Karabükspor’un sezon başında Fransa’nın Bordeaux takımından 400 bin euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 25 yaşındaki Gabonlu ön libero Andre Biyogo Poko, alacaklarının ödenmemesi ve takımın durumundan dolayı ayrılma kararı aldığı ve menajerine Süper Lig’de kalmak istediğini söyleyerek Bursaspor’a haber gönderdiği öğrenildi.

BONSERVİSİNDE İNDİRİM BEKLENİYOR

Süper Lig’den Alanyaspor ve Sivasspor’un da gündeminde olan Gabonlu futbolcu için Karadeniz ekibinin 1 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtilirken, 25 yaşındaki oyuncunun alacaklarının bonservis bedelinden düşülmesini istediği ve transferi için kolaylık sağlanmasını Karabükspor yönetimine ilettiği öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetimin 45 kez Gabon milli takımı formasını da giyen başarılı orta saha oyuncusu için Karadeniz ekibiyle pazarlık masasına oturması bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.