Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Pablo’nun eski ayakkabısını bile alamazlar”

Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Fenerbahçe’nin Batalla için Fernandao ile takas teklifinde bulunacağı yönünde çıkan haberleri yapanlara sert çıktı. Paçacı, "Pablo’nun eski ayakkabısını bile alamazlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Pablo’nun eski ayakkabısını bile alamazlar”
Bir spor gazetesinde çıkan haberde, Fenerbahçe’nin Bursaspor’un yıldızı Batalla için Fernandao’yu takas teklifinde sunacağı iddia edildi. 'Yılın takası' olarak duyurulan habere Bursaspor cephesinden sert yanıt geldi.

"Pablo'nun eski ayakkabısını bile alamazlar"
Daha önce Türkiye’de Bursaspor’dan başka bir takımda oynamayacağını dile getiren Batalla’nın kendileri için değerli bir oyuncu olduğunu dile getiren Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, yaptığı açıklamada, “Bu haberleri yazanlara, bu hayalleri görenlere söylenecek tek şey var; Pablo'nun değil şu an giydiği yeni ayakkabısını eski ayakkabısını dahi alamazlar. Bunu Fenerbahçe için söylemiyorum. Batalla bizim değerli bir oyuncumuz. Zaten Türkiye'de Bursaspor'dan başka bir takımda oynamayacağını defalarca söylemişti. Pablo ile ilgili çıkan bu tarz haberlere itibar edilmemesini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.