Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onur Market’ten Deplamasman Sponsorluğu

Bursa’ya geldiği günden bugüne Bursaspor’a destek olan Onur Market desteklerini sürdürüyor. Sezon başında ana sponsorlar arasına adını “Forma Kol Sponsorluğu” ile yazdıran Onur Market “Loca” ve “15 VİP Kombine” alarak takıma desteklerini sürdüreceğinin ışığını yakmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Onur Market’ten Deplamasman Sponsorluğu

Bursa Büyükşehir Stadyumunda oynanan Bursaspor - BB Erzurumspor Maçı devre arasında gerçeleşen törende Onur Market yetkililerine sponsorluk desteklerinden ötürü Bursaspor Başkanı Mesut Mestan tarafından plaket takdim edildi.

Zor günlerin hep birlikte kolkola aşılacağını kaydeden Onur Market Bursa Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök, “ Forma kol sponsorluğu, binlerce alınan formalar, loca ve Vip kombineler ile Bursaspor’umuza destek olmuştuk. Yeni bir destek olarak, geçtiğimiz hafta gerçekleşen “Adana deplasmanında” yöneticilerimiz ile beraber bizzat Adana şehrimize gittik. Bursaspor Yönetim Kurulu Teknik Heyet ve Futbolcularımızın yanında olmaktan onur duyduk. Yeni projelerimiz ile alakalı yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor. Perakende sektörünün "Öncüsü ve Sözcüsü" olmayı hedefleyen Onur Market, her gün ilk günkü heyecanla  Türkiye'nin en başarılı perakende markası olmak için var gücü ile çalışmalarını sürdürmektedir. Yürüdüğümüz bu yolda şehrimizin değerlerinin de yanında olarak birlikte nice başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.