Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Kocuk: “Milli Takım’a seçildiğim için gururluyum”

İstanbulspor’un genç kalecisi Okan Kocuk, ay-yıldızlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu söyleyerek, “Her Türk oyuncunun olduğu gibi benim de A Milli Takım hayalimdi. Çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

İstanbulspor’un genç kalecisi Okan Kocuk, ay-yıldızlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu söyleyerek, “Her Türk oyuncunun olduğu gibi benim de A Milli Takım hayalimdi. Çok mutlu ve gururluyum” dedi.

A Milli Futbol Takımı’nın Arnavutluk ve Romanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edilen ve kariyerinde ilk kez ay-yıldızlı formayı giyecek olan Okan Kocuk, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, Milli Takım’a seçildiği için gururlu ve onurlu olduğunu belirtti.

“Çok mutlu ve gururluyum”

A Milli Futbol Takımı’na seçildiği için büyük bir gurur yaşadığını anlatan 22 yaşındaki kaleci, “Her Türk oyuncunun olduğu gibi benim de A Milli Takım hayalimdi. Çok mutlu ve gururluyum. Buraya seçilmek büyük bir onur benim için. Beni oraya layık gören hocalarıma ve burada üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Lucescu ile görüşmedim”

Mircea Lucescu ile bu süreçte bir görüşme gerçekleştirmediklerini belirten Okan Kocuk, “Bir görüşmem olmadı. Sadece kaleci antrenörü aramıştı. Hocamla irtibata geçmişler. Sonra çağrıldığımı öğrendim” diye konuştu.

“Yetenekli bir jenerasyon geliyor”

Milli Takım’da gençlere yer verilmesi gerektiğine dile getiren genç futbolcu, şunları söyledi:

“Yetenekli ve yeni bir jenerasyon geliyor. Böyle olmalı sonuçta Avrupa’da da genç oyuncular oynuyor. Bizim de sıramız gelecek. Umarım biz de A Milli Takım formasını uzun yıllar terletiriz.”

“Kendim olmaya çalışıyorum”

Bir kişiyi idol olarak görmek yerine birçok kaleciden kendine dersler çıkardığını söyleyen İstanbulsporlu kaleci, “İdolüm yok. Her kalecinin en iyi yaptıklarından bir şeyler almaya çalışıyorum. Kendim olmaya çalışıyorum” dedi.

“Hayatın ne göstereceği belli olmaz”

Milli futbolcu, üç büyük takımda oynama hayalinin olup olmadığına dair sorulan bir soruya ise şöyle cevap verdi:

“Ben Bursaspor futbolcusuyum. Kiralık olarak buradayım. Geri döneceğim ve orada oynama hayalim var. Ama belli olmaz sonuçta hayatın ne göstereceği belli olmaz. Futbol her yerde oynanıyor.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.